Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ha a párom egy ideje folyamato...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha a párom egy ideje folyamatosan üt - ver, elmerjem mondani valakinek?

Figyelt kérdés
félek hogy ha elmondom bárkinek is akkor még jobban megver...
2013. júl. 31. 11:06
1 2 3 4
 11/38 A kérdező kommentje:
sajna már a nőgyógyász is észrevette a horzsolásokat, sebeket, lila foltokat...
2013. júl. 31. 11:16
 12/38 anonim ***** válasza:
100%

Két lehetőséged van:

1. Szenvedsz te is, és a majdani gyereked is a mocsokságaitól.

2. Keresel családsegítő szolgálatot, és feljelented.

Egyik sem jó, de az 1. eset előbb utóbb úgyis a 2.-hoz vezet.

2013. júl. 31. 11:19
 13/38 anonim ***** válasza:
Kérj a védőnőtől segítséget.Biztosan tudja mit kell ilyenkor tenni.
2013. júl. 31. 11:22
 14/38 anonim ***** válasza:
100%

A gyermek után majd fizetheti a gyerektartást. Ennyi. Te biztosan találsz magadnak rendes embert!!!

Vagy pedig örökbe adod a gyermeket legrosszabb esetben. Azt hiszem a művi terhességmegszakításról már lekéstél... Pedig azt kellene ilyenkor.

Amúgy az súlyosbító körülmény a verésre, hogy állapotos vagy!!!

2013. júl. 31. 11:23
 15/38 anonim ***** válasza:
71%

te nagyon hülye vagy xDDDD

még megkérdezi, hogyha sza rrá verik elhagyja-e...

2013. júl. 31. 11:26
 16/38 anonim válasza:
Mindenképpen kérj segítséget!
2013. júl. 31. 11:41
 17/38 anonim ***** válasza:
Azonnal hagyd el, és jelentsd fel. Ha nem is fogod tudni nevelni a gyereket, még mindig adhatod intézetbe. Nem szép dolog, de Neki is jobb lesz, mint mondjuk bármilyen fogyatékkal élnie a verés miatt. Vedd észre, itt 2 ember élete múlik rajtad!
2013. júl. 31. 11:59
 18/38 anonim ***** válasza:
100%
Én biztos azt csinálnám, hogy amikor nincs otthon, dolgozik, akkor gyorsan összepakolom a cuccaimat, aztán húzás, így nincs lehetősége további erőszakhoz folyamodni! Szülőkhöz, tesókhoz, barátokhoz, bárhová... aztán ahogy előttem is írták, lehet védőnő, családsegítő, esetleg rendőrség is. Akármennyire "megváltozik", mézes-mázos lesz utána, semmiképp ne találkozz vele kettesben! Egy kis ösztönzés: én a gyerek szempontjából éltem át ilyen helyzetet, a mai napig tisztán emlékszem rá, hogy az éjszaka közepén robbant be anyám a szobába, hogy fogd az öcsédet, és menjetek XY-hoz most azonnal... futottam a 4 éves öcsémmel a kezemben, sose felejtem el... másnap irány az iskola, napokig ugyanabban a ruhában, délután kimosni, reggel felvenni, csúfoltak, hogy biztos koszosak már a ruháim... nem mertünk érte hazaszökni, végül anyám barátai mentek át nekünk ruháért... aztán amikor végre elváltak, (11 éves voltam), akkor tudtam meg, hogy létezik örömkönny, konkrétan zokogtam a megkönnyebbüléstől, remegett kezem-lábam, ekkora örömöt azóta se éltem át... anyámmal való kapcsolatomban a mai napig ott a tüske, sose tudtam neki megbocsátani, hogy - közvetve - tönkretette a gyerekkoromat: végignézte, ahogy a férje kékre-zöldre ver... ha magad miatt nem mersz lépni (aki nem volt ilyen helyzetben, az mondogathatja, hogy h_lye vagy, de nem lát bele, nem tudja, hogy ez nem ilyen egyszerű, ahogy kívülről látszik), gondolj a születendő gyerekedre. És még valami: nehogy elhidd, hogy ez változni fog... lehet, hogy pár napig/hétig/akár hónapig nem történik semmi, de ha gyereket szülsz neki, őt is bántani fogja, ez olyan biztos, mint a halál.
2013. júl. 31. 12:12
 19/38 anonim ***** válasza:

Mondjuk a rendőrségnek.

És hagyd el. Tudom, hogy nem egyszerű a pszichológiai háttere, hogy bántalmazott nők miért nem hagyják ott az erőszakos párjukat, de csak azt tudom tanácsolni, hogy hagyd el!

2013. aug. 2. 12:20
 20/38 anonim ***** válasza:
3. a doki nem mondhatja el, titoktartás kötelezi.
2013. aug. 2. 12:20
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!