Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ha a párom egy ideje folyamato...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha a párom egy ideje folyamatosan üt - ver, elmerjem mondani valakinek?

Figyelt kérdés
félek hogy ha elmondom bárkinek is akkor még jobban megver...
2013. júl. 31. 11:06
1 2 3 4
 21/38 anonim ***** válasza:

ne hagyd hogy ezt tegye

hagyd ott ha nincs más lehetőség

2013. aug. 2. 12:32
 22/38 anonim ***** válasza:
76%

Hülye nők... Ha egy srác szeret titeket, törődne veletek azt le se sz-rjátok, vagy egy idő után kidobjátok. Bezzeg az agresszív férfiakat istenítitek, de legalább is mellette maradtok. Ugy kell nektek, valahogy, nem hat meg ha ilyent olvasok mont ez a kérdés.

Neked kérdező, bár nem tudom fel fogod e amit tanácsolok. Hagyd ott, már csak a gyermek érdekében is! Gondolom vannak ismerőseid, rokonaid, volt munkatársak akik megvédnek majd a szíved választottjától. Ilyenekben pár férfi össze tart, és megnevelik majd tőle. Szólj nyugodtan nekik, hidd el segíteni fognak, még jobban is mintha a rendőrségnek szólnál.

Remélem lessz eszed, legalább a gyermek miatt megteszed.

2013. aug. 2. 12:35
 23/38 anonim ***** válasza:
100%

Mindig ez van, mikor a nőt verik... "félek, hogy megjobban bántani fog ha elmondon" Egyrészt érthető, de nem helyes! Ha már ott tart, hogy az orvos is meglátta a zuzodasokat, akkor ott már tenni kell valmit, de nagyon sürgősen!!! Ne legyél buta és ne félj! Most kell erosnek lenned. Nekem is kijutott a gyerekkorból, mert hátha anyammal marad ha lesz kettő gyerek... 10év külömbséggel... Anyám is egy ostoba nő a mai napig. A 18#ast én meg tudom érteni, bár nekem nem jutott olyan szinten az egészből.

Ha nem lesz otthon szépen össze szeded a cuccod és elhuzol onnan, valakihez ugyis el birsz menni. Én ilyenkor mindig azt mondon, hogy csak egy fegyvered van az pedig a nyilvánosság! Egyszerre monnd el minnél több embernek, hogy mit is csinált veled és miért hagytad ott! Ismerjék csak meg! Nem kívánom senkinek az elbaszott gyerekkort és te se tedd tönkre a gyereked életét (mert kicsit tönkre fog menni), szal HAGYD OTT!

2013. aug. 2. 12:41
 24/38 anonim ***** válasza:
Már elmondtad. És most jöhet a pofon.
2013. aug. 2. 12:42
 25/38 anonim ***** válasza:

ha ennyit ver akkor minek kell a gyerek??? ezt magyarázza már el nekem vki h a nők minek szülnek egy ilyen állatnak???? ahhh bocsánat.... állat.. ez inkább bóknak számit, ugyanis az állatoknak vannak érzéseik.. a férgeknek viszont nincsenek..

23L

2013. aug. 2. 12:45
 26/38 anonim ***** válasza:
56%
Hat ez van a legtobb no nem normalis! Kedves aranyos csaladszereto ferfiakat elhajtsatok, de egy ilyen mellett megmaradtok! Hat kerdezo en mindig azt mondom aki bolond az szenvedjen! Ja es meg teherbe is estel? Agyauristen na megerdemled a sorsod! 21f
2013. aug. 2. 12:45
 27/38 anonim ***** válasza:

20-as!

Az orvos ha bűncselekményt tapasztal, köteles jelenteni.

Ha észrevette a lila foltokat de a kérdező elintézte valami hazugsággal, hogy elesett, meg mit tudom én, akkor nem kell jelentenie, ha nem egyértelműen bűncselekményre utal. De ha igen, hivatalból jelentenie kell. Ha nem tette meg akkor az orvos is ludas.

Szóval Kedves kérdező, mivel az a tény, hogy állapotos vagy súlyosbító körülmény, én a helyedben azonal feljelenteném, látleletet kérnék orvostól, és elhagynám a srácot. Ha nem vagytok házasok válóper sem kell, csak lelépsz, és ha után anem hagy békén, akkor kérsz távoltartási végzést, amit ha megszeg, le is ültethetik.

És egyébként családod? Szülők, testvérek nem tudnak semmit? Ő családja? Miért minket kérdezel, ha lehet kérj segítséget a családtól, vagy ha nem megy akkor családsegítőtől.

2013. aug. 2. 12:54
 28/38 anonim ***** válasza:
ha nem hagyhatod ott akkor nyugodtan verettesd magad évekig... te idióta
2013. aug. 2. 12:56
 29/38 anonim ***** válasza:
A kérdés egyértelműen csak kitaláció. Jelenteni kell.
2013. aug. 2. 13:03
 30/38 A kérdező kommentje:
amíg nem lettem terhes nem vert egyátalán, és nem kamu a kérdés! a családom nem tud semmit
2013. aug. 2. 13:20
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!