Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit jelent ha nem vállal fel a szülei előtt? Mik az alap dolgok egy kapcsolatban?
Igaza van az elsőnek...
Ha az első barátom nem lett volna,aki mellesleg imádott...nem lett volna viszonyítási alapom,és nem lettem volna meggyőződve arról,hogy a mostani csak kihasznál és hülyét csinált belőlem...
Engem se mutatott be a szüleinek,nem rakta ki face-re,hogy kapcsolatban(nyilván nem ez teszi hivatalossá,de egy nőnek jól esik,főleg,hogy tudtam,hogy az exnőjét kitette face-re),mindig este jött hozzám,ki sem jött elém a buszmegállóba,nem mindig kívánta a szexet és a végén mikor én kezdeményeztem,már volt,hogy visszautasított,ami az én részemről nonszensz,hogy egy férfi ne kívánja egyáltalán...meg még sorolhatnám,de nincs kedvem,mert csak felidegesítem magam ezen újra...
volt előttem több barátnője de egyiket se mondta nekik. akkor csak éretlen még?
ajj de ismerem a szüleit
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!