Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha fontos lennék neki, akkor találna rám időt?
Figyelt kérdés
Kialakult egy nagyob szoros barátság köztem és egy nős férfi között, több min 1,5 éve. Ő közben nősült, született is egy kislánya. Majdnem minden nap beszéltünk, de nem akarunk egymástol többet. Nálam kicsit erősebb érzelmek is kialakultak, de mivel tudom, hogy családja van, ővele ezt nem éreztettem, szerintem nem is sejti. Mindig elmondta, hogy jo velem beszélgetni, szeretné ha mindig jelen lennék az életében. Mist viszont tönkrement a mobilja és nem akar venni magának másikat, mert meg akarja mutatni, hogy anélkül is tud élni. Ami persze sehogy sem lehetséges szerintem. Mikor mondtam, hogy remélem tartjuk majd valahogy a kapcsolatot, pl neten, akkor azt mondta, hogy inkább keressek magamnak valaki mást, mert ez igy nem fog müködni. Megkérdeztem, hogy akkor ennyi,mindent befejezünk? Erre letagadta,hogy ő nem ezt mondta. Mégegyszer megkérdeztem, hogy netalán valami kellemetlensége adódott otthon abbol, hogy én is képben vagyok, azt válaszolta, hogy nem, sőt meg is sértődött, hogy azt feltételezem, hogy ő igy akar lerázni. Mondtam, hogy oké, de akkor trtsuk a kapcsolatot fb-on. Talált kifogást, hogy ő nem egyedül él otthob, más is használ netet, nem küldheti őket el. Most komolyan ennyit nem érek neki, h 15 percet rámszánjon? Én vagyok a szánalmas? Vagy tényleg csak le akar rázni? De miért nem mondja meg akko konkrétan? 2 napja semmit nem hallottam rola, a fb-on sen ír vissza. Szerintetek ennyi? Vége?2013. júl. 30. 22:45
1/16 A kérdező kommentje:
bocsi a hibákért, telefonról irok.
2013. júl. 30. 22:47
2/16 anonim válasza:
Lerázás vagy megbuherálták a mail-edet, hogy ne kapd meg amit ir, vagy az övét.
3/16 A kérdező kommentje:
de a fb-on ezt ki tudja ezt igy megpiszkálni? Én irtam neki és elvileg megkapta...
2013. júl. 30. 22:50
4/16 anonim válasza:
3-ik, egy informatikus simán, minden további nélkül.Nem egyszer és nem kétszer csinálják.
5/16 anonim válasza:
Hogy mi és hol romolhatott el, arra nem mernék tippelni, de arra a nyakamat tenném, hogy csak le akar rázni. Bocsi...
6/16 anonim válasza:
szerintem le akar rázni, de véleményem szerint békén kéne őt hagynod, mert ha folytatod, egyre erősebbek lesznek az érzéseid és nem hiszem, hogy annak jó vége lenne
24/F
7/16 A kérdező kommentje:
Hát....szerintem is...de akkor miért csinálta ezt eddig...nem értem...bár nem tudja meg nem is fogja soha megtudni, de akkor is...jol magába bolondít aztán meg eldob...pedig tényleg nem lett vna semmi...csak jo lett volna ha tudom h hallhatom a hangját...ez van...ezt érdemlem. Ne haragudjatok h itt siránkozom.
2013. júl. 30. 22:55
8/16 anonim válasza:
De most őszintén? Mit akarsz tőle? Hagyd békén had élje az életét és te is!
Nős most született kisbabája neki most ez a fontos!!
Érzelmeidet jobb ha elfelejted nem biztos hogy ebből lehet valaha is valami!
9/16 anonim válasza:
Nyilvánvaló, hogy le akar rázni, de az nem, hogy te miért akarsz tönkretenni egy családot :/
Annyi férfi van a földön, te meg egy nős ember után futsz...
10/16 anonim válasza:
Szerintem csak le akar rázni, de egyébként is, mi értelme ennek? Csak magadat gyötröd vele, míg képben van úgysem keresnél magadnak mást, valószínűleg csak reménykednél, hátha mégis komolyabbra fordul a dolog valamikor, csak még magadnak se vallod be. Szerintem ha nem keres, Te se keresd tovább, nem lesz jó vége. Magadat is lerombolod vele és egyébként sem ér ennyit, ha ő ilyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!