Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek nagy a korkülönbség?
18 éves fiú vagyok és egy 14 éves lány tetszik nekem.
Nem tudom nem-e néznének az emberek pedofilnak emiatt!?
Nagyon tetszik ez a lány, belsőre és külsőre is. Nem megd.gni akarom, de egyszerűen elvarázsol a mosolya és az ahogy tud örülni egy-egy bóknak és annyira nőiesen viselkedik, nőiesen viseli a bókokat és tökéletesen tudja, hogy mikor mit kell tennie ahhoz, hogy elvarázsoljon engem.
Kérlek segítsetek, hogy hogyan tudnám meghódítani és hogy nem-e sok a korkülönbség!?
(Mint ahogy írtam az elején is én 18 éves fiú, ő 14 éves lány.)
Ha tényleg nem csak arra mész és tudsz rávárni(mármint ha össze jöttök és utána a szexel)akkor nem.
Nekem az egyik ismerősöm 16 évesen jött össze a mostani férjével aki akkor 32 volt...na ez elég brutális hangzik, de ma már van 3 gyerekük és boldog házasságban élnek.
Tudnék várni rá, nagyon csinos lány és okos, nem tudatlan, de tényleg nem lefektetni szeretném.
Inkább örömet okozni neki, hogy sokszor mosolyogni láthassam!!
Az édesanyja áldását adta ránk mert az én rokonomat ismeri és már beszélgettek rólunk.
Köszönöm szépen a biztatásokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!