Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért van az hogy gusztustalan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van az hogy gusztustalannak találják az ízlésem?

Figyelt kérdés

ma is elmondtak mindennek csak azért mert nekem az ilyen pasik tetszenek... [link]

[link]

[link]

[link]

főleg hogy én csak egy kérdésre válaszoltam és le is szavazott mindenki mert megnézték a képet és mindenkit (hadd idézzek) "elkapott tőle a hányinger"...

már elegem van ebből... tényleg ennyire rossz?

2009. okt. 23. 22:55
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
Köszi! :$ Te is fent vagy rockereken?
2009. okt. 23. 23:24
 22/28 A kérdező kommentje:

fent vagyok.

[link]

bár zenéket egy ideje nem frissítettem és sok hülyeség is van benne...

2009. okt. 23. 23:28
 23/28 anonim ***** válasza:

bocsi, téll nem akarlak megsérteni, de ez téll undorító.

De örülök, h neked ez tetszik, képzeld el, ha mindenkinek ugyanaz tetszene.

Ha látnád, h nekem ki tetsztszik, szerinted meg az lenne undorító. Így van ez jól.

2009. okt. 23. 23:58
 24/28 anonim ***** válasza:
Sztem is magyar sajátosság ez, itt az emberek valamiért kényszert éreznek arra, hogy mások felett ítélkezzenek. Asszem, nyugatabbra az embereknek jobb dolguk is van, mint hogy egymás életét keserítsék.
2009. okt. 24. 00:37
 25/28 anonim válasza:

Szia!

Szerintem azért találják sokan gusztustalannak, mert nem szar átlagos!Ne az ő véleményükre hallgass hanem a sajátodéra!Tudom h könnyű mondani de ha folyton másoknak akarsz megfelelni soha nem leszel boldog! Amúgy nem baj ha alternatív egy pasi!:)

2009. okt. 24. 11:10
 26/28 anonim válasza:
Wáá Rikii :D Énis imádom a Junkies-t is meg Rikit iiis :D Nekem is sokan beszólnak de már annyira nem tud érdekelni. Am ha már a rockerek.hu-nál tartunk akk www.rockerek.hu/Vikky :D
2009. okt. 24. 12:51
 27/28 A kérdező kommentje:

ment vissza a szavi =Đ

köszi neked is ^^

2009. okt. 24. 14:49
 28/28 anonim válasza:
ahány fej anyi haj lol
2009. okt. 25. 14:54
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!