Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az hogy gusztustalannak találják az ízlésem?
ma is elmondtak mindennek csak azért mert nekem az ilyen pasik tetszenek... [link]
főleg hogy én csak egy kérdésre válaszoltam és le is szavazott mindenki mert megnézték a képet és mindenkit (hadd idézzek) "elkapott tőle a hányinger"...
már elegem van ebből... tényleg ennyire rossz?
Mert gusztustalan.
Egyébként meg ne foglalkozz vele.. ha neked tetszik..ne érdekeljen más mit mond
sztem csak az utolsó pasi.
kinek mi köze, hogy kivel vagy? neked kell, hogy tetszen, és nem másnak.
pasik? en ezt a szot nem hasznalnam ezekre a buznyakokra.. lol... :D tenyleg ennyire rossz
nem a pasi izleseddel van itt a baj, valami massal szerintem, nem vagy normalis:D
viccbol oke, ki lehet probalni ezt is, vagy a buli kedveert, 1 koncerten "vaganykodni" a (bar sztem gusztustalan) egy ilyen "zenesz" pasival, vagy kiprobalni mast, superman jelmezt, vagy vmi jo kis szado-mazo borrucit:D /hozzateszem engem ezek sem izgatnak/, na de normalisan hetkoznapi eletben egy ilyennel maszkalni az utcan, kezenfogva? nanemar:D
ez csak vicc? XD (tényleg annyira rossz, hogy azt hiszem eltévesztetted a mellékelt képeket)
egyébként komolyabban: mindenkinek az tetszik amilyen közegben gyakran megfordul ő maga. tehát a plázacicáknak a trendi fiúk, stb.
Háhá Riki! :D Sztem nem gáz az ilye ízlés, ellenben a Mansont majmoló (mint Riki is) embereket nem igazán kedvelem..
Ahány ember annyi ízlés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!