Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek ennek vége?

Figyelt kérdés
Amikor barátnőmmel reggelit csináltunk én vajjal megkent kenyérre sajtot raktam erre elkezdett velem üvöltözni hogy "te normális vagy? ember te magadnál vagy?" és olyan fura nem tudom hogy mi baja lehetett azóta nem láttam ez 4 napja volt. :?

2013. júl. 29. 00:18
 1/2 anonim ***** válasza:
Valószínűleg volt is vmi baja vagy csak nem normális
2013. júl. 29. 00:21
 2/2 anonim válasza:
biztos hogy nem csak veled volt a baja valami más is kihatott rá, lehet hogy valami másért is haragszik rád és így jött ki nála. De ezért biztos nem lesz vége. Csak a sajt miatt. Különben is, kérdezd meg tőle:)
2013. júl. 29. 11:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!