Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg azt várjuk el manapság egy férfitől, hogy egy kapcsolatban valami szuper valaki legyen?
Figyelt kérdés
Manapság úgy vettem észre, hogy egy férfinek valami szuper erős valakinek kell lennie egy kapcsolatban. Azaz, ő döntsön leginkább, ő irányítson, védje meg a párját, ha baj van legyen erős, teremtsen meg mindent a nőnek anyagiakban is. stb stb Sokszor úgy érzem túl nagy dolgokat várunk el a férfiaktól, azzal a jelszóval hogy Ő a FÉRFI2013. júl. 28. 23:34
11/14 anonim válasza:
10-es, mindkét nagyapám megjárta a világháborút és nem estek össze rongyként. Más kérdés, hogy valószínűleg egy nő sem látná szívesen a barátját, férjét háborús hősként a halottak listáján. De azt hiszem, manapság nem is az a férfiasság mércéje, hogy ki milyen elszántan harcolna a fronton. Ettől még nem kell tutyimutyi lekvárnak lennie egy férfinek. Még egy nőnek sem, de egy férfinek pláne. Mindenkinek lehetnek gyenge pillanatai, de egy löttyedt puding a kutyának sem kell.
12/14 anonim válasza:
Az a két nagyapád volt, nem te! Te még csak katona sem voltál..
13/14 anonim válasza:
Nem, tényleg nem voltam katona, beismerem, tényleg csak mások szavaira hagyatkoztam, nem való az ilyesmi nekem, bár van pár katona barátnőm. :)
De ahogy mondtam, nem ez ma már a férfiasság mércéje (és régen sem feltétlenül ez volt, csak akkor háború volt).
35/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!