Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehet ez ellen tenni valamit?
Figyelt kérdés
A barátnőm 2 hónapja szakított velem (1,5 évet voltunk együtt, én 21, ő 17). Azóta kétszer találkoztunk, jól elvoltunk, beszélgettünk, azt mondta hogy ne keltsük azt a látszatot mintha olyan jóban lennénk, mert meglátja az anyukája és akkor megharagszik... én megkérdeztem hogy ez mit jelent? azt mondta hogy, az anyja azt mondta hogyha egyszer szakított velem, akkor ne csináljon segget a szájából, és ne kezdje újra velem, és ő ezért nem akarja mert fél hogy megharagszik az anyja... Megtudtam ismerősöktől hogy az anyja tele beszélte a fejét, és a saját tapasztalatai alapján neveli a lányát (37 éves nő, évente más pasija van). Semmi értelme próbálkoznom úgy érzem, mert az anyja nem engedné hogy velem legyen, és nem akar haragban lenni vele a lány... pedig látok hajlandóságot a lányban. egyébként azért szakítottunk, mert túl sokat voltunk együtt és ellaposodott a kapcsolat.2009. okt. 23. 14:17
1/2 anonim 

válasza:

Akkor most nem értem mi a probléma. ha ellaposodott a kapcsolat és azért szakítottatok, akkor már nem mindegy hogy az anyja mit akar vagy mit beszél? a lánnyal meg legalább jóban vagy, sokmindent meg tudsz vele beszélni stb.
De figyu!Ha az anyja nem is szólna bele, és megint összejöttök, szerinted sokáig húznátok együtt? mert ha ellaposodik egy kapcsolat azt már nem lehet úgy feldobni hogy olyan legyen mint a kezdetekben.
2/2 A kérdező kommentje:
igen, csak én még szeretem... ő sem érez közömbösséget irántam. És megbeszéltünk mit csinálnánk másként ha újrakezdenénk, de a lány elhatárolódik az újrakezdéstől, mert "megharagudna anyu".
2009. okt. 23. 16:33
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!