Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi lehet az oka annak hogy megváltozott és mit lehetne tenni ellene? :S
Figyelt kérdés
15éves vagyok,van 1 barátnőm több mint 2éve járunk,egész picik voltunk amikor összejöttünk:Dugy éreztem hogy ő az igazi és 2éven keresztül nagyon imdátuk egymást voltak veszekedések de amugy jol elvoltunk, és éreztem rajta hogy nagyon imád,én meg büszke voltam rá hogy milyen barátnőm van,mert szép is,és a belső tulajdonságai hát nehezen lehetne jobbat kívánni:D sose csalt meg,sose öltözött ugy mint egy r*banc,körlbelül 30pasi hajtott rá a 2év alatt és próbákoztak nála,de mind1iket elhajtotta hogy neki van barátja, és hogy nagyon imád engem,és persze ezalat a 2év alatt rengeteg közös programon voltunk amikre nagyon jo visszagondolni!akérdésem az hogy mostanában megváltozott,multkor ugy volt felöltözve mint egy k*rva és tegnap meg részegen felhívott:S:S mitől változhat meg?vagy lehet hogy én reagálom tul?de nagyon rosz érzés ezt látni,hogy milyen volt és most milyen!SEGÍTSETEK,mit lehetne tenni?2009. okt. 23. 13:33
1/4 anonim válasza:
A barátnőd hány éves? Mert ha pl: most kezdte a középiskolát, akkor megvan a probléma forrása.
Lehet most bukott ki nála ez és elkezdte a k*rválkodást, vagy csak eddig te nem vetted észre.
2/4 anonim válasza:
ez sajnos a ti korosztályotoknál bekövetkezik :(
azt tudom mondani, bezsélj vele hogy mi történt...de kb 17-18 éves korára elmúlik ha egy picit is vigasztal :S ezen szinte minden tinilány átesik :/
3/4 A kérdező kommentje:
de én ezt nem tudom elhinni felfogni,mindig biztos voltam benne hogy ő nem lesz ilyen,mert pont ezér szerettem hogy más volt mint a "többi"lány,dehát mind1,még mindig járunk,megvagyunk csak ez zavar engem kicsit
2009. okt. 23. 17:41
4/4 A kérdező kommentje:
am nem most kezdte középsulit ez már a második éve
2009. okt. 23. 17:41
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!