Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tetszik egy lány, hogyan sugallhatnám neki?

Figyelt kérdés

12 évesek vagyunk, ő egy fél évvel idősebb nálam, és két fejjel magasabb...

Nagyon tetszik az osztályomból egy lány, a suliban szoktunk beszélgetni "hülyéskedni" pl. van,hogy nekem szól, hogy kapcsoljam fel a villanyt, miközben van egy gyerek aki sokkal közelebb van hozzá, vagy van amikor csoportmunka van, és közben mind a ketten kitűnők vagyunk mindenből (főleg abból a tantárgyból) mégis tőlem kérdezi, mi a megoldás. Régebben msn-en sokat beszélgettünk,de mostmár nagyon elcsépelt, "és gyerekes" a helló mizu, beszélgetés kezdeménezések. Nem a szemébe akarom ondani, akár diszkréten, akár félrehívni őtet, hanem, sugallni akarom neki. Hogyan tudnám sugallni neki, akár az iskolában, akár msn-en. És lehetséges, hogy én is tetszem neki? Lehetőleg a "suliban hogyan" "msn-en hogyan" és a "lehet hogy én is teszem neki" kérdésre is szeretnék választ kapni!

2009. okt. 23. 09:26
 1/2 anonim ***** válasza:

A villanyhoz van közelebb egy másik gyerek, vagy a lányhoz?

Lehet, hogy bejössz neki, de ha csak 12-éves, lehet, hogy nem gondolkozik abban, hogy összejöjjön veled vagy valami.Legyetek jó barátok, aztán majd ha akar valamit, azt úgyis észre veszed a viselkedésén! Msn-en meg mondjuk, említsd meg neki hogy suliban vagy akárhol szeretnél vele komolyan beszélni, aztán mondd el neki mit érzel, de szerintem egyenlőre legyetek nagyon jó barátok, aztán majd kialakul.Ráértek még:)

2009. okt. 23. 09:41
 2/2 anonim ***** válasza:
Egyet értek az elöttem szólóval!:) Nyugodj meg, mély levegő. Ha kicsit félénkebb vagy akkor írd meg neki mns-en, hogy már régebb óta tetszik neked, és szeretnéd ha barátságon túl mennétek. A sulisat meg elöttem elmondták. Azt, hogy tetszel e neki egy lámpa és egy feladat nem nagyon tudja megválaszolni.:D De szurkolok és HAJRÁ!
2009. okt. 23. 10:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!