Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mai tinilányok és fiatal nők? Ha a keménynek ismert barátotok tolószékben éli le hátralévő életét valami baleset kapcsán elhagyjátok?
Biztos sok nehézséggel járna, de képtelen lennék elhagyni. Én is beteg vagyok (bár nem ilyen jellegű problémám van), szégyelltem mindenki előtt, s amikor párom tudtára jutott, megkérdezte, hogy miért nem mondtam el neki?! Én elmondtam, hogy szégyellem, és szerintem ez miatt nem szeretne... A válasza "csak" annyi volt hogy: " Hogy ne szeretnélek?! Ne butáskodj! Így csak még jobban vigyázok rád" Ilyen kellemesen még senkiben sem csalódtam. Ha egyszer ilyenre kerülne a sor ( nagyon remélem, hogy nem lesz ilyen), akkor számíthat rám, nem fogom elhagyni.
21N
Utolsó, nagyon rendes a párod.
Ritkaság az ilyen, mert manapság a modern folyamatosan "őszintén ismerkedő" férfiak nagy része ilyenkor lelép, és ráadásul cselesen arra fogja hogy a nő "hazudott".
Remélem 2013 óta is azért van még néhány normális férfi is :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!