Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez egy érdekes dolognak tűnik nekem, nektek? (többi lent)
Figyelt kérdés
Arról van szó hogy a barátnőmnek úgy néz ki hogy nem tetszik az hogy én nem kihasználni akarom hanem szeretem és nem a szex miatt hanem a személyiségéért, és hogy nem a farkammal gondolkodok. És amikor Nem Írom vagy mondom meg neki hogy hogy dugnám meg hanem helyette inkább elmondom neki hogy szeretem és be is bizonyítom mindig valamilyen negatív visszajelzést kapok aztán én vagyok a rossz meg minden ... :( Ez miért van ?2013. júl. 26. 23:51
1/11 anonim válasza:
Miért vagy vele, ha nem értékeli?
2/11 anonim válasza:
Akkor lehet, hogy ő csak szexet akar...?
3/11 anonim válasza:
Minek jöttél össze vele, ha tudod hogy ilyen? Ja, hogy egyből kell összejönni, nem hetekig/hónapokig ismerkedni...
4/11 anonim válasza:
A barátnőd egy HP ezekszerint...ha nem értékeli, hagyd a fenébe....
5/11 anonim válasza:
dobjad ki mint a pelenkát :D nem gondolkodsz a farkaddal lehet az kéne neki :)
6/11 A kérdező kommentje:
De megismerkedtünk de nem ilyennek ismertem meg. Ha többet van együtt az ember kiismeri rendesen hogy milyen valójában és nem pedig azt hogy milyennek mutatja magát. Amúgy meg nem mindig azt akarja de ha szexelni akar és nekem nincs olyan hangulatom akkor már én vagyok a p*cs :/
2013. júl. 26. 23:55
7/11 anonim válasza:
Havonta értékelést kell készíteni, hogy ki az az életedben, aki előbbre visz, és ki az, aki hátráltat. Ez a lány ezek szerint kiesett a rostán. Ez van.
8/11 A kérdező kommentje:
Hm. Erre az értékelésre már néha gondoltam de csak futó gondolatok voltak. Lehet megcsinálom
2013. júl. 26. 23:57
9/11 anonim válasza:
Nem sok derül ki a nődről. Biztos rendes lány, de igényli a szexet ez tuti. Amelyik nő már megízlelte a "tudod mit" az nem fog róla lejönni. Ezt elhiheted. Döntsd el mit szeretnél. Ha szerinted még korai akkor vagy megérti, vagy nem hozzád való. És jobban is jársz ha eltűnik a fenébe a kiscsaj.
Vagy a köv. lehetőség az meg az, hogy megnyomod rendesen. Ettől még nem fogod kihasználni. És sztem 50 éves korodra bánni is fogod hogy nem tetted meg :)
10/11 anonim válasza:
Itt valami nem tiszta.
Lehet, hogy a kérdés?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!