Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Velem van a gond, hogy valamiért "primitív" dolognak tartom a szexet?
Félreértés ne essék, nagyon élvezem és kielégülést jelent nekem. Valamiért azonban olyan hülyén érzem magam közben. Van egy ember, a barátnőm, aki szétteszi nekem a lábát, én meg belehatolok a hímtagommal és csípő hajlítást és feszítést végezve lényegében mechanikusan közösülünk. Fura érzés nekem az egész (ettől még jó), de olyan állatiasnak érzem és primitívnek. Ilyenkor érzem igazán, hogy milyen állatias is az ember és hülyén érzem magam aktus közben.
Ez normális?
Hát, ha nálatok a szex csupán a hímvessző hüvelyben történő ritmikus mozgását jelenti, akkor bizony veled van a gond. Vagyis veletek.
Ez tényleg eléggé primitív. Szerintem a szeretkezésnek nem ilyennek kell lennie, hanem sokkal sokszínűbbnek, mélyebbnek, tartalmasabbnak...
A primitív szó eredete ősi-t jelent szóval végülis igen a szex primitív mivel ez a lehető legalapabb cselekvés amit csak tehet az ember. A szex köré épül az élet. Lehet,hogy ez kicsit hülyén hangzik de így van. Plusz gondolj bele,h ez a számodra állatias,primitív "dolog" fog megajándékozni a legcsodálatosabb dologgal az életben :)
22/L
A primitív nem egyszerűt jelent?
Én csomó egyszerű embert tituláltam primitívnek. Akkor valójában ősinek neveztem őket?
Ahh, minden nap tanul valamit az ember... xD
Próbálj meg szeretkezni a barátnőddel kúrás helyett. Hátha észreveszel valami különbséget.
Meg esetleg figyelhetnél arra is, hogy neki is jó legyen, és akkor nem lesz olyan monoton.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!