Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Velem van a gond, hogy valamié...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Velem van a gond, hogy valamiért "primitív" dolognak tartom a szexet?

Figyelt kérdés

Félreértés ne essék, nagyon élvezem és kielégülést jelent nekem. Valamiért azonban olyan hülyén érzem magam közben. Van egy ember, a barátnőm, aki szétteszi nekem a lábát, én meg belehatolok a hímtagommal és csípő hajlítást és feszítést végezve lényegében mechanikusan közösülünk. Fura érzés nekem az egész (ettől még jó), de olyan állatiasnak érzem és primitívnek. Ilyenkor érzem igazán, hogy milyen állatias is az ember és hülyén érzem magam aktus közben.

Ez normális?

2013. júl. 8. 13:33
1 2
 11/17 kolosszus22 ***** válasza:
A hiba nálatok van, balfékek vagytok mindketten, az biztos, hogy szenvedélyről még csak hírből sem hallottál és nem tudod milyen egy igazán jó, változatos szex.
2013. júl. 8. 13:51
 12/17 anonim ***** válasza:
A 6-os válaszoló nem azt írta,h a primitív jelent ősit hanem ennek a szónak az eredete.
2013. júl. 8. 13:59
 13/17 anonim ***** válasza:
72%

"ez a számodra állatias,primitív "dolog" fog megajándékozni a legcsodálatosabb dologgal az életben"

A tripperrel?!

2013. júl. 8. 14:24
 14/17 anonim ***** válasza:
gyerekkel te eszement... :D
2013. júl. 8. 15:16
 15/17 anonim ***** válasza:
Jaaa, az eszembe sem jutott, látod-e... :P
2013. júl. 8. 15:25
 16/17 anonim ***** válasza:
Én is annak tartom mellesleg nem is tudom miért szeretik olyan sokan mit lehet benne élvezni egyáltalán??
2013. júl. 8. 16:08
 17/17 anonim ***** válasza:
Csak akkor primitív, ha nincs érzelmileg megalapozva. És többnyire nincs, mert csak a vágy van.
2013. júl. 8. 16:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!