Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Bevágódtam egy csajnál és el is hívtam valahova. Most mi jön?
Figyelt kérdés
Úgy érzem bejövök neki meg igent mondott a találkozóra, de mégis azt érzem, hogy ő nem akar semmit tőlem. Ezt minél előbb meg szeretném tudni mert, ha ő utasít el engem akkor az szarul esne. Hogy tudnám óvatosan, de mégis viccesen rákérdezni, hogy akar-e többet? Személyesen vagy neten?2013. jún. 26. 20:19
1/5 anonim válasza:
személyesen de inkán ne kérdezgesd. menjetek el randizni ha jól telik hivd el ujra ha ujra igent mond egyértelműen tetszel neki és második randin meg próbálhatod megcsókolni. A második randi akár lehet már másnap is igy nem kell oylan sokat türelmetlenkedned.é
2/5 anonim válasza:
Először is, ügyes vagy megtetted az első lépést. Ha igent mondott az jelent valamit, obviously de persze ne bízd el magad. Add magad, ne feszülj a témán sokat, hogy mi lesz és nem lesz probléma sem.
Csak ügyesen;)
3/5 kolosszus22 válasza:
Egyenlőre sehogy, hülyének fog nézni ha a találka előtt vagy annak wlwjén rákérdezel erre. Igent mondott, tehát nem jársz rossz úton az biztos. Beszélgettek,stb. és majd a végén rákérdezhetsz esetleg, hogy mit gondol rólad, tetszel-e neki.
26F
4/5 anonim válasza:
ha megvan a száma akkor ird ki ide majd én felhívom és megkérdezem,hogy akar e valami komolyabbat tőled vagy keressünk neki egy másik pasit akinek több vér van a pucájában és mer vele beszélgetni.
5/5 A kérdező kommentje:
A telefonszáma 06/30 123-4567 meg a jó édes.... nagyon vicces
2013. jún. 26. 20:26
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!