Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátom öngyilkossággal fenyegetőzik és iszik. Nem bírom tovább! Ráadásul láttam, hogy veri. Mit tegyek?
Ma iszonyúan összevesztem a párommal ezért elmentem a nővéremékhez kicsit. Megmondtam neki, hogy elegem van abból ahogy viselkedik, hogy iszik stb. Ma közölte a telefonba, hogy ne menjek ma haza. Alig akarta elmondani, hogy miért...aztán az 20. hívásom után kinyögte h elege van, bevesz egy levél gyógyszert, vett hozzá vodkát azt véget vet ennek. Rögtön hazarohantam. Elkezdett ordítani, hogy huzzak innen és ne foglalkozzak vele. Azóta bezárkózott a szobába...belestem az ablakon és azt látom, hogy veri...maszturbál. De a gyógyszer meg ott van mellette az asztalon. Mit csináljak...? Megőrülök!!!! Sajnos nagyon szeretem...nem értem miért kattant így meg :( Mi lenne a legjobb megoldás? Visszamenjek a nővéremhez ma vagy maradjak...? Tanácstalan vagyok.
21/L
1. Idióta vagy hogy még vele vagy.
2. sajnálatból vagy vele!
3. ha boldog életet akarsz még élni valaha is akkor otthagyod. Bármennyire fenyegetőzik is, hogy ő öngyilkos lesz, akkor hívj mentőt vitesd be.
Szia!
Szerintem a legjobb amit tehetsz, hogy írsz neki egy kedves sms-t amiben biztosítod arról, hogy mellette állsz, megpróbálsz segíteni rajta, és igyekszel meggyőzni arról, hogy butaságot csinál,éreztesd vele hogy rád támaszkodhat még ilyenkor is.
(Persze csak ha tényleg vele együtt képzeled el a továbbiakban is.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!