Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A barátom öngyilkossággal...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A barátom öngyilkossággal fenyegetőzik és iszik. Nem bírom tovább! Ráadásul láttam, hogy veri. Mit tegyek?

Figyelt kérdés

Ma iszonyúan összevesztem a párommal ezért elmentem a nővéremékhez kicsit. Megmondtam neki, hogy elegem van abból ahogy viselkedik, hogy iszik stb. Ma közölte a telefonba, hogy ne menjek ma haza. Alig akarta elmondani, hogy miért...aztán az 20. hívásom után kinyögte h elege van, bevesz egy levél gyógyszert, vett hozzá vodkát azt véget vet ennek. Rögtön hazarohantam. Elkezdett ordítani, hogy huzzak innen és ne foglalkozzak vele. Azóta bezárkózott a szobába...belestem az ablakon és azt látom, hogy veri...maszturbál. De a gyógyszer meg ott van mellette az asztalon. Mit csináljak...? Megőrülök!!!! Sajnos nagyon szeretem...nem értem miért kattant így meg :( Mi lenne a legjobb megoldás? Visszamenjek a nővéremhez ma vagy maradjak...? Tanácstalan vagyok.

21/L

2013. júl. 26. 20:58
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
Menj vissza hozzá, a válaszaid alapján a zsarolása szemlátomást bejön nálad.
2013. júl. 26. 21:20
 22/27 -=Koldus=- ***** válasza:
Miért ne lenne értelmes válasz, ha azt mondjuk, hogy hívd ki rá a mentőket vagy a rendőrséget? Ha komolyan öngyilkossággal fenyeget meg bezárta magára az ajtót akkor ott valami gond van. Ha rád nem hallgat akkor talán egy rendőrre vagy mentősre igen. Ha meg még rájuk sem, akkor legalább beviszik és tudják kezelni.
2013. júl. 26. 21:21
 23/27 anonim ***** válasza:
A biztonság kedvéért talán szólni kéne a mentőknek.
2013. júl. 26. 21:22
 24/27 anonim ***** válasza:
elmeorvost kell hívni ennyi
2013. júl. 26. 21:24
 25/27 anonim ***** válasza:
Az hogy "megorult" az alkoholnak is könnyen betudhato! Ketsegbe esett hogy egyedül marad és fenyeget! Sajnos ismerem ezt a helyzetet! Hidd el nem teszi meg az alkohol beszél belőle! Hagyd rá, kialussza magát hnap meg könyörög, h ne haragudj rá és ez nem fordul elő többet! Sajnos 5eve elek együtt egy alkoholistaval! Ha mégis bevenne a gyogyszereket azonnal mentőket hivd! ! Milyen gyogyszert akar bevenni? 27/N
2013. júl. 26. 21:41
 26/27 ASOT ***** válasza:

1. Idióta vagy hogy még vele vagy.

2. sajnálatból vagy vele!

3. ha boldog életet akarsz még élni valaha is akkor otthagyod. Bármennyire fenyegetőzik is, hogy ő öngyilkos lesz, akkor hívj mentőt vitesd be.

2013. júl. 26. 22:10
 27/27 anonim ***** válasza:

Szia!

Szerintem a legjobb amit tehetsz, hogy írsz neki egy kedves sms-t amiben biztosítod arról, hogy mellette állsz, megpróbálsz segíteni rajta, és igyekszel meggyőzni arról, hogy butaságot csinál,éreztesd vele hogy rád támaszkodhat még ilyenkor is.

(Persze csak ha tényleg vele együtt képzeled el a továbbiakban is.)

2013. júl. 26. 22:24
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!