Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A barátom öngyilkossággal...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A barátom öngyilkossággal fenyegetőzik és iszik. Nem bírom tovább! Ráadásul láttam, hogy veri. Mit tegyek?

Figyelt kérdés

Ma iszonyúan összevesztem a párommal ezért elmentem a nővéremékhez kicsit. Megmondtam neki, hogy elegem van abból ahogy viselkedik, hogy iszik stb. Ma közölte a telefonba, hogy ne menjek ma haza. Alig akarta elmondani, hogy miért...aztán az 20. hívásom után kinyögte h elege van, bevesz egy levél gyógyszert, vett hozzá vodkát azt véget vet ennek. Rögtön hazarohantam. Elkezdett ordítani, hogy huzzak innen és ne foglalkozzak vele. Azóta bezárkózott a szobába...belestem az ablakon és azt látom, hogy veri...maszturbál. De a gyógyszer meg ott van mellette az asztalon. Mit csináljak...? Megőrülök!!!! Sajnos nagyon szeretem...nem értem miért kattant így meg :( Mi lenne a legjobb megoldás? Visszamenjek a nővéremhez ma vagy maradjak...? Tanácstalan vagyok.

21/L

2013. júl. 26. 20:58
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
*hallani
2013. júl. 26. 21:06
 12/27 anonim ***** válasza:
A mentősök szeretik az ilyet, remélhetőleg pattogni fog a barátod meg hisztizni, hogy helyrerakhassák. A pszihiátrián meg úgyszintén, meg is érdemelné. Hisztis nyomi az ilyen, nem férfi, nem is tudom, mit keresel még mellette...
2013. júl. 26. 21:07
 13/27 anonim ***** válasza:

Próbálj vele beszélni, bemenni hozzá! csendesen, nyugodtan kérdezd mêg tőle,hogy mi a baja. Vagy ha úgy látod a körülményeket menj és öleld mêg stb Ha szereted

De ha mêg nem akarsz vele lenni akkor hagyd!

2013. júl. 26. 21:08
 14/27 A kérdező kommentje:
Nem tudok bemenni...bezárta az ajtót magára.
2013. júl. 26. 21:10
 15/27 anonim ***** válasza:
szégyen vagy
2013. júl. 26. 21:10
 16/27 anonim ***** válasza:
jó színész lehet
2013. júl. 26. 21:11
 17/27 anonim ***** válasza:
Szerintem kamu. Ilyenkor normális emberek rokonhoz fordulnak tanácsért, nem a gyk-hoz...
2013. júl. 26. 21:11
 18/27 A kérdező kommentje:
Apum nagyon beteg. Semmiképp nem akarom felidegesíteni. A nővéremhez fordultam de neki is megvan a maga gondja. Nem akartam terhelni mégjobban. Azért írtam ki ide a kérdést, hátha valaki külső szemmel tud valami tanácsot adni. Hagyjátok már, hogy kamu kérlek...sajnos nem az. Én örülnék a legjobban neki ha az lenne...
2013. júl. 26. 21:14
 19/27 anonim ***** válasza:
az ilyen embereket nem lenne szabad az utcán járkálni!
2013. júl. 26. 21:16
 20/27 anonim ***** válasza:
Mondom, pszichológus vagy pszichiáter. Ha a barátod "normális" lesz, beszélj vele, hogy forduljon szakemberhez. Ha nem akar, akkor ints neki búcsút, elvégre felnőtt ember, és ha nem akar meggyógyulni, akkor a Jóisten se tud rajta segíteni, ez ennyire egyszerű.
2013. júl. 26. 21:19
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!