Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondoljak erről?
Figyelt kérdés
Az én esetem kissé bonyolult.Egyik nap bulizni voltunk, és hát iszogattunk..Aztán egyik osztálytársam megcsókolt..Nekem nagyon tetszik ő, viszont van egy alkalmi barátnője, aki szintén osztálytársunk.(de ennek a lánynak van barátja, csak alkalmanként kell neki az osztálytársunk), mégis nagyon kiakadna, ha megtudná, hogy mi történt...Én viszont azóta a fellegekben járok..Lehet, hogy egyértelmű az, hogy az alkohol hatása miatt csókolt meg, mégis szeretném azt hinni, hogy esetleg tetszem neki..Mostanában pedig nem láttam együtt azzal a lány osztálytársunkkal sem, pedig korábban folyton ölelgették egymást az osztályban is, szünetekbe is együtt voltak. Órán sokszor egymásra nézünk, viszont kevesebbet beszélünk, mint korábban..Tetszhetek neki vagy ezt így nem lehet megmondani? Tényleg olyan rossz..Nem tudom mi lenne, ha újra együtt látnám a másik lánnyal..Kicsit bonyolultan fogalmaztam, de remélem meg lehet érteni valamennyire..Köszönöm a válaszokat..17/L2009. okt. 22. 20:48
1/4 anonim 

válasza:

Egy csók semmit nem jelent. De lehet hogy tetszel neki.
Ha szeretnél tőle valamit kérdezd meg hogy ő szeretné e.
2/4 A kérdező kommentje:
Igazad van.Köszi.
2009. okt. 22. 20:59
3/4 anonim 

válasza:

eh :D nna hogy a csók mit jelent (én 19/f) kérdés kitől jön. nekem 18. születésnapom, satu részegen, régi ismerős csajjal beszélgettem-beszélgettem, nem tudtam beszélgetni. buli vége, semmi, elváltunk, azóta nem tudom kiverni a fejemből, volt egy rövid kapcsolatunk, nem vált be. mind1...
tehát vetesd fel egy tali lehetőségét a srácnál, lépj egyet előre, kiderül hogy szakadék vagy nyilt ösvény.
4/4 A kérdező kommentje:
Jaj, nagyon szépen köszönöm..a hétvégén ismét bulizni voltunk, és megint megcsókolt :D ( most sem voltunk józanok)..Létezik, hogy valakinek csak részegen kell valaki? Mármint én józanon is simán együtt lennék vele, de eddig mindig csak akkor kellettem neki, amikor ivott..
2009. nov. 1. 20:27
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!