Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Nők! Ti megéreztétek hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nők! Ti megéreztétek hogy megcsal a párotok?

Figyelt kérdés
Úgyérzem félrekacsingat a párom,eddig konkrét bizonyíték nincs rá.Pár furcsa dolog.Azóta megszállottan ugy érzem h megcsal.
2013. júl. 26. 12:17
 1/5 anonim ***** válasza:
Ezt nem megérezni szokás, hanem észrevenni. Tehát mik a jelek?
2013. júl. 26. 12:18
 2/5 A kérdező kommentje:
Késöbb jár haza.Szeret egyedül lenni,márhogy megjegyezte h ha dolgozm jó egyedül neki.Minden vasárnap dolgozom,egyedül van estig.Aznap bárhogy próbálkozok nem tudom rá venni a szexre.Nem nyul hozzám.nem kedveskedik ugy mint régen!!mindig kérdezgeti ha én vagyok egyedül hogy mit csináltam!ugy olvastam h a hütlen fél kezd gyanusítgaóvá válni.
2013. júl. 26. 12:21
 3/5 anonim ***** válasza:
Szerintem az h vki egyedül szeret lenni még nem csal meg..
2013. júl. 26. 12:44
 4/5 anonim ***** válasza:
Van valami hobbija amit otthon csinálgat? Ismerek néhány olyan házas, gyerek(ek)kel rendelkező férfit akik kivirulnak a boldogságtól, hogy 1-2 napig teljes csend van a lakásban nincs senki otthon csak ő a "ház ura" és eljátszogat neten a haverjaival vagy esetleg áthívja őket sörözni ilyesmi. :)
2013. júl. 26. 12:58
 5/5 anonim ***** válasza:
Mindenkinek kell egy ksi magány. Nekem is. Nem jó ha állandóan lógnak az emberen. Szerintem nem csal meg. Vagy igen :D
2013. júl. 26. 20:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!