Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek megcsal?

Figyelt kérdés
1,5 éve élünk együtt a párommal, de édesanyám beteg lett és 1-2 hétre haza kellett költöznöm mert ápolásra szorul. Voltunk már ennyi időt külön elég sokszor, de eddig mindig felhívott, vagy írt sms-t, de most semmi, ha hívom nem veszi fel, smsre se válaszol, vagy ha igen akkor olyan hangnemben amit nem várnék 1 olyan embertől aki szeret. Mi lehet a baj? Megcsal?
2013. júl. 25. 08:58
 1/5 anonim ***** válasza:
AZt nem tom, de egy tapintatlan tuskó az biztos.
2013. júl. 25. 09:04
 2/5 anonim ***** válasza:
lehet iszik mint a barom...olyankor engem se keressen a csajom.
2013. júl. 25. 09:09
 3/5 anonim ***** válasza:
Inkabb sertodottnek tunik. Ha megcsalna, akkor valoszinubb, hogy inkabb tulzottan kedves lenne, hogy leplezze, vagy, hogy a lelkiismeretfurdalasat enyhitse.
2013. júl. 25. 09:18
 4/5 anonim válasza:

Ha megcsalna talán több energiát fektetne a leplezésre és nem hogy bunkó, hanem kedvesebb lenne.

Lehet, hogy már régóta örlődik, hogy mi legyen veletek és amióta nem vagy otthon lehet ,hogy döntött.

De az is lehet, hogy valamivel megbántottad és így akar jelezni neked( elég bunkó) bár én is csináltam ilyet 2x évesen ,hogy tudtam, hogy a legjobb ha nem válaszolok az sms-re, telefonra mert akkor érteni fogja, hogy valami nincs rendben.

Azt javaslom, hogy ne is hívd, foglalkozzál édesanyáddal és ha megjátszta magát akkor keresni fog ha nem akkor tudod a választ és szépen lépj le tőle és ne pazarold az idődet olyanra aki nem szeret,tisztel mert ez késöbb rosszabb lessz.

És ne hidd azt ,hogy majd újból beléd szeret, ez a filmekben van az élet mást diktál.

Ja és a megcsalás a barátomnak van felesége + gyerek együtt élnek természetesen és mégis fűvel fával megcsalja a nőt és közben meg nagyon de nagyon megjátsza magát a nő előtt.

Hogy mi lehet azt nem lehet megmondani, javaslom derítsed ki ,hogy akar e téged ha nem akkor lépj.

2013. júl. 25. 09:24
 5/5 anonim ***** válasza:
Én is két utolsó válaszolóval értek egyet.
2013. júl. 25. 09:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!