Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szerintetek gáz, hogy férfi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek gáz, hogy férfi létemre nem vagyok az a kiélt, minden nőn átmenő egyén, hanem inkább csak normális kapcsolatra hajtok?

Figyelt kérdés
Lehet, hogy ez egy furcsa dolog, de én nem lennék úgy együtt egy nővel, hogy nem érzek iránta semmit, csak azért, hogy lefeküdjek vele. Többen mondogatják, hogy ki kell élni magad, mert fiatal vagy, de ezt nem tartom normálisnak, mert nem ettől leszek férfi. 23/F
2013. júl. 26. 09:24
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

fura, hogy még van ilyen srác a Földön...

22/L

2013. júl. 26. 19:02
 12/17 anonim ***** válasza:

Én is ilyen vagyok, csak nőben. Mai világban sajnos már ez számít furcsának.

23l

2013. júl. 28. 11:28
 13/17 anonim ***** válasza:
Nem, ez azt jelenti, hogy nagyon értékes ember vagy. :)
2013. júl. 28. 12:07
 14/17 ivilicious ***** válasza:
szerintem nem gáz, sőt!!!!
2013. aug. 6. 09:43
 15/17 anonim ***** válasza:
megbecsülendõ :))
2013. aug. 6. 09:46
 16/17 anonim ***** válasza:
Miért lenne ez gáz? Attól,hogy a többi pasinak ez a "természetes" ,hogy minden nőn átmenjenek aki szembe megy velük az utcán ,legalább te legyél férfi a talpadon ha már a többi veled azonos nemű,nem képest felvállalni,hogy férfi.
2013. aug. 16. 22:21
 17/17 anonim válasza:
Szerintem nem gáz..... Leggalább te nem vagy olyan mint a legtöbb fiú
2016. jún. 20. 14:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!