Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit akarhat? (lent)

Figyelt kérdés
Régebben egy buliba beszélgettem egy sráccal, de itt abba is maradt aztán egyszer rátaláltam facebookon teljesen véletlen, bejelöltem, ráírtam de semmi jelét nem láttam annak hogy akarna valamit és reggel amikor jöttem haza fele összefutottunk, írt is facebookon és bókolt hogy mennyire jól nézek ki stb. és akkor kérdezte hogy nem lenne-e kedvem találkozni, mondtam neki hogy szívesen és mondta h majd összehozzuk, de nem ér rá most a kövi 2-3 hétbe.. mit akarhat?

2013. júl. 25. 19:58
 1/4 anonim ***** válasza:
Beszélgetni veled.
2013. júl. 25. 19:58
 2/4 anonim ***** válasza:
szerinted mit akarhat cica?
2013. júl. 25. 20:19
 3/4 anonim ***** válasza:
Egy rotációs kapával megujjazni egy lovas majom hátán. Szerinted? :)
2013. júl. 25. 20:28
 4/4 anonim ***** válasza:
Találkozni?:D Beszéljetek meg egy időpontot ami mindkettőtöknek jó.
2013. júl. 25. 20:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!