Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az exem- akivel fel eve szakitottunk-, havonta ir egy smst. Mit akarhat?
Figyelt kérdés
En mar lezartam, vagyis ugy erzem, erre havonta felbukkan, es ir egy sms-t, hogy hogy vagyok.
Epp most irt megint. Elotte junius kozepen. Valszoljak neki?
Fiuk, ilyennel mi a celotok?
2013. júl. 21. 18:00
1/10 anonim válasza:
Megszeretné tudni, hogy viseled a menstruációs görcsöket mostanában. Mi ebben a szokatlan?
3/10 A kérdező kommentje:
Nincsenek gorcseim :)
2013. júl. 21. 18:05
4/10 anonim válasza:
ezt tőle kérdezd meg, mert összefügghet sok mindennel, ki szakított és miért, ki volt jobban szerelmes, de ő a kulcs, nem egyformák a férfiak sem N
5/10 A kérdező kommentje:
En szakitottam, es en voltam jobban szerelmes- pont ezert szakitottam, mert ugy ereztem o nem szeret annyira, nem tett semmit a kapcsolatunkert. Es a szakitas utan sem probalt meg visszakapni. Pedig en hajlottam volna ra. Havi 1 sms? Most erre mit mondjak?
2013. júl. 21. 18:11
6/10 anonim válasza:
Ugyanezt csinálja az én exem is, csak ő skype-on. :)
Egyszer bevallotta, hogy szívesen megdugna, ezért ad életjelet magáról időnként, hátha kedvet kapok. :)
7/10 A kérdező kommentje:
Utolso, ha belegondolok, ebben lehet valami.
Ahogy az utolso heteinkre gondolok, szerintem en is csak arra kellettem neki. De meg a szex is szornyu volt vele!
2013. júl. 21. 18:44
8/10 anonim válasza:
Az én exem egy évig ezt csinálta és kiderült azért mert meg akar dugni.
9/10 anonim válasza:
Szerintem a srác most "tapasztalgat" másokat így vagy úgy (bocsánat, ha belegázolok lelkedbe) és közben téged tartaléknak tart. Nekem is volt ilyen. Rajtad múlik, hogy visszafogadod-e, csak vigyázz, mert veszélyes, hisz nem biztos, hogy a kedvedért később el fogja dobni a kis noteszék ;-).
10/10 A kérdező kommentje:
100% h dugni akar, olyanokat irt... Egyertelmu celzast. Amikor eljatszottam h nem veszem a lapot, azotaleallt, nem ir.
meg ha jo lett volna az agyban, de borzaszto!!!
2013. aug. 5. 22:12
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!