Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szakitottunk, de meg mindig...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szakitottunk, de meg mindig szeretjuk egymast. Hogyan tovabb?

Figyelt kérdés

Abaratom 21 eves, en 20, 2 es fel honapig voltunk egyutt, mikor leultunk beszelgetni, es arra a dontesre jutottunk, hogy szuneteltetjuk a dolgokat. (rengeteg vitank volt ezt a beszelgetost megelozoleg, es sok minden nyomasztja, penzugy csalad, stb) Mondta, hogy baratok leszunk, nem fog kerulni, de nem fog tudni 100%osan baratkent tekinteni ram, mert meg mindig szeret. Nekem nagyon nehezen ment a kov 1 het, sokszor sirtam elotte, ami meg jobban elszomoritotta, kiakadt o is, mondta, hogy ez neki sem egyszeru. Megmondtam, hogy nekem ez nem megy, ugyan ugy megpuszil, megolel, hozzam er, de engem ezzel osszezavar, mert elhiszem, hogy minden okes. Mondtam, hogy tovabb kell lepnem, amitol ismet letort volt. Ennek mar 1 honapja... Egy suliba jarunk, ezert latjuk egymast, 1 kozos orank van. Abbol ahogy ramnez, tudom, hogy meg mindig szeret. Minden nap sirok miatta... probalom titkolni, de rettentoen szeretem, es nagyon ki vagyokborulva... Mostanaba alig ir, eddig napi szintu sms es telefonbeszelgeteseink voltak, munka utan meglatogatott, mostanaban mindez a sulira korlatozodott le...

Most vagy le akart zarni, vagy csak tenyeg idore van szuksege...

Mit tegyek? Megbolondulok ettol a helyzettol!

2013. júl. 17. 05:07
 1/4 anonim ***** válasza:
Üljetek le és beszéljétek meg, hogy te és ő mit szeretne! Ha igazán szeretitek egymást, akkor minden problémát meg tudtok oldani közösen, úgy sokszor könnyebb! :)
2013. júl. 17. 05:48
 2/4 anonim ***** válasza:

Hát ilyenek vannak egy kapcsolatban, most lehet úgy hívni, hogy szakítás, néhény hét vagy hónap után úgyis folytatjátok. De képzeld el, hogy vannak, akik együtt laknak, és köztük is vannak ilyenek, és akkor morcosak egymásra, de nem költöznek szét, akkor azt nem lehet szakításnak nevezni, és akkor a mosolyszünetekkel tarkított életüket mégis úgy interpretálják, hogy "16 éve vagyunk együt"...

Szóval ez csak azért szakítás, mert annak neveztétek el. De ugyanúgy kommunikáltok, tehát valójában nem az, csak valami miatt ki vagytok borulva, amitől természetesen a kapcsolat sem lehet mentes.

2013. júl. 17. 06:20
 3/4 anonim válasza:
egy kis békülős szexet ajánlj fel neki
2013. júl. 28. 11:15
 4/4 anonim ***** válasza:
Cöh...
2013. júl. 31. 17:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!