Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért nem kellek senkinek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem kellek senkinek annak ellenére, hogy egy hűséges, őszinte srác vagyok?

Figyelt kérdés

Lehet, hogy tévedek, de azt érzem, hogy a lányokban nincs szeretet, és nem találtam még egy olyan lányt, aki szeretne engem :( Hűséges vagyok, de ennek ellenére nem kellek a lányoknak. Mindig a "menő pasik" kellenek nekik, akik megcsalják, elhagyják őket. Miért? :(

Aki igazán vágyik egy hűséges, őszinte, szerető fiúra, az írjon nekem, nagyon vágyok már valakire!!! 18/f

2009. okt. 22. 17:42
 1/7 anonim ***** válasza:
12%
Pfff vagy vegso elkeseredes....vagy csak csajozni akar!Szerintem ez nem tarskereso de nyugodtan lehet lepontozni!
2009. okt. 22. 18:03
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Ez azért csúnya kijelentés:a lányokban nincs szeretet. Hidd el h van!!! Vagyis bennem van, és néha túl sok is... Am meg a lányoknak azért kellenek a "menő pasik",mert árasztják magukból az önbizalmat, és ez akaratunk ellenére vonz minket. Meg persze a legtöbbjük helyes is...
2009. okt. 22. 18:05
 3/7 kolosszus22 ***** válasza:

Van itt valahol egy "szeretethiányos lány", nemrég ő is hasonló kérdést tett fel, keresd meg aztán gyertek össze:

http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__parkapcsolatok_..

2009. okt. 22. 18:20
 4/7 anonim ***** válasza:
Attól, hogy csak ilyenekkel találkozol, még ne általánosíts, nem mindenki ilyen. Én az ellenkezője vagyok például, mint amit leírtál.
2009. okt. 22. 20:03
 5/7 anonim ***** válasza:
Én például ha igazán szerelmes vagyok akkor tudok szeretni!!!Minden csaj szeret csak a maga módján!:D Lehet hogy nem tűnsz magabiztosnak és a csajoknak az érdeklődését az a pasi kelti fel akiben a kellő magabiztosságot megtalálja mert az védelmet nyújthat neki!! Ne aggódj majd találsz egy olyan csajt akivel nagyon szerelmesek lesztek!! Sok sikert!:D
2009. okt. 22. 20:42
 6/7 anonim ***** válasza:
Hát, mert az ilyen "őszinteéshűségesvagyok" típusú srácok vagy a nyávogós-önbizalomhiányos pasik, kiváló papucsalapanyagok, vagy azok a lúzerek, akiknek még nem sok csajjal volt dolguk, és nem derült ki, hogy tényleg őszinték és hűségesek-e. Bocsi, de én tényleg ezt figyeltem meg. Legyél rámenősebb és magabiztosabb, ne nyávogással és siránkozással kezdd a beszélgetést, ne akarj mindig lelkizni, mert akkor úgyis csak barát leszel. Légy kicsit szemtelen néha! És kreatívan hajts rá a csajokra, ne virággal, bókokkal pusztán. Ha még ezek mellett hűséges és őszinte is vagy, akkor tényleg álompasi lehetsz.
2009. okt. 23. 11:00
 7/7 anonim ***** válasza:
lehet kevés az önbizalmad, vagy a pénzed, esetleg nem vagy jóképű?
2010. júl. 23. 23:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!