Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nincs ló jó a szamár is?
Egész életemben sikertelen voltam a nőkkel.
Néha ritkán azért összejött valami,de az is mindig felületes
viszony volt.
Most összejöttem egy lánnyal,akit régóta ismerek,de csak felületesen,mert néha találkoztunk és köszöntünk egymásnak.
Csak közvetve ismertem.
Neki mindig volt pasija vagy valaki(akár több is)mindig legyeskedett körülötte.Ő volt az az "elérhetetlen" tipus.
Most is ő kezdeményezett,mert nekem ez eszembe sem jutott volna.Nagyon örülök a dolognak és meglepett.
Kettős érzésem van ezzel kapcsolatban:
Egyrészt örülük a dolognak,
Másrészt úgy érzem,hogy kiélte magát és most én jó leszek"szamárnak",mert már elege van a "lovakból".
"Ha van választása és téged választ, azt meg kellene becsülni...most inkább ló vagy :D"
Hát megbecsülném én,ha az elmúlt évtizedben nem láttam volna a város férfitagjainak a 80%-val.
Úgy érzem olyan biztonságot nyujtó pasi kell neki mostmár,mivel kiélte magát.
De azt nem érzem,hogy szerelmes lenne belém.Csak azt érzem,hogy mostmár én is jó leszek neki.
Hülye nem vagyok,tudok olvasni a sorok közt.
"beléd szerethet !"
Eddig viszont levegőnek nézett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!