Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megcsaltam a barátomat részegen?
Figyelt kérdés
mivel tudnám biztossá tenni abban a tudatban, hogy többet nem lesz ez? komolyan gondolom..2013. júl. 25. 00:49
11/21 anonim válasza:
Soha nincs oka. Szakítani van ok.
13/21 anonim válasza:
Én dobnálak a srác helyében. A választás előtted volt. Legközelebb ne a punciddal gondolkodj.
14/21 anonim válasza:
A pasiknak sincs okuk. Ezzel hiába védekeztek.
15/21 anonim válasza:
Nem védekezek, én nem csaltam meg senkit. Csak reagálok pár dologra, mert ha egy pasiról lenne szó, akkor mindenki halálra ajnározná itt.....
16/21 anonim válasza:
ez nem igaz. ezt akárki csinálja egy normál kapcsolatban azonnali válóok lenne.
17/21 anonim válasza:
Mert a férfiak érzelemmentes bszógépek, igaz? :)
Én részegen a barátnőmet szoktam SMS-ekkel zargatni, felhívom az éjszaka közepén, hogy jól alszik -e, stb. Nem pedig megcsalom.
Jó, bevallom, anno, "fiatalabb" koromban félreléptem részegen, de akkor vállaltam a következményeket. Elmondtam mi történt, és azt is, hogy megértem ha szakítani akar, jobbat érdemel nálam, mert ő végig hűséges volt. Végül szakított is velem, és akármennyire fájt, elfogadtam, hogy én szúrtam el. Lehet ezt így is.
18/21 anonim válasza:
Engem biztos, hogy nem tudnál meggyőzni semmivel, soha többet nem bíznék benned, ezért ki is dobnálak.
19/21 anonim válasza:
reni te vagy az?:D:D:D:D:D:D:D:D::DDDDDDDDDDDDDD
20/21 A kérdező kommentje:
sirok utolso:Dddddd amugy..nem is tudom kivel csaltam meg, es kb olyan volt mint egy megeroszakolas, csak csok fele dolog volt, es rengetegen lattak, hogy nem lettem volna benne ha nem fog le az illeto, csak ugye ez is annak szamit..es nehezen, de kaptam meg egy eselyt:) es nem fogok bebaszni ha nincs ott:Dd a "fiatalabb" korodrol meg csak annyit, hogy 16 vagyok:D
2013. júl. 28. 01:22
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!