Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kicsi a mellem, most mit tegyek?
A barátom mindig azt mondja, hogy imádja a melleim és nem akarja hogy meg csináltassam őket (szilikon..), de ha megcsináltatom azt mondta elfogadja mert szeret. De engem nagyon zavar az, hogy úgy néz ki mint egy 12évesnek , mint a háromszög, ilyen hegyes, nagyon undorító:(
Néha olyan rosszul érzem magam e-miatt.
Szerintetek mit lehet tenni ez ellen?
18 éves vagyok.
fogamzásgátlót nem szedek és nem szeretnék mert még nem volt szexuális kapcsolatom senkivel.
De köszii a válaszokat
Ó, a francba, én meg már hogy megörültem a kérdésnek. :D
(Reméltem egy lány, akinek kényeztethetem a pici cikóit, mert azok a gyengéim. *-*)
Én eddig abban a hitben éltem, hogy a magabiztosságot a szellemi képességek adják, nem a mellek. De most, hogy ezt tudom én is csináltatok magamnak melleket. :)
Viccet félretéve, ha undorítónak tartod a tested, akkor nem sebészre, hanem pszichológusra van szükséged. Senki sem lesz több és jobb attól, hogy kozmetikai célú implantátumokat ültetnek a testébe. Ha valaki undorodik saját testétől (akár csak testrészeitől), az mentálhigiénés probléma, amennyiben nem sérülésről vagy kóros elváltozásról van szó.
Én vállalok kézrátétellel mellnagyobbítást.
Ha esetleg nem sikerülne, akkor visszafizetem a befizetett összeget. Teljesen természetes, no szilikon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!