Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Most mi történik velem? Mitől...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Most mi történik velem? Mitől van ez?

Figyelt kérdés

16 éves vagyok, és lassan 2 hónapja járok a barátommal.

Totálisan bele vagyok esve, mert ha nincs velem, akkor hiányzik és nagyon féltékeny vagyok, és örülök ha újra láthatom stb.

Ma viszont valahogy szöget ütött a gondolat a fejembe, hogy mégsem várom már annyira, hogy lássam.

De ugyanakkor, azt is tudom, hogy belehalnék ha vége lenne, és ha rágondolok a szakításra akkor görcsbe rándul a gyomrom, mert mégsem akarom elveszíteni.

De érzelmi hullámaim vannak és nem értem ezt az egészet. Miért van ez?:S

A másik fele a dolognak, hogy a suliba van egy srác, aki tetszik, vagyis jóképűnek találom, és amikor nincs velem a pasim akkor elgondolkozom, hogy milyen érzés lehet, amikor az a másik srác megcsókol stb.

A kérdés már csak az, hogy miért "tetszik" a sulis srác, ha a barátomat szeretem?

Totálisan kész vagyok most ettől, könyörgöm segítsetek...

2009. okt. 22. 15:00
 1/6 A kérdező kommentje:

Eszembe jutott még valami: A helyzet az, hogy nem is az a baj, hogy tetszik az a srác a suliból, mert az talán túlzás hanem az hogy ilyenekre gondolok...(csók) Miért van ez?

Mi ez a kettősség??:(

Csak azért érzem ezt, mert nincs velem a barátom és ennyire hiányozna, hogy ráérek "agyalni"?

2009. okt. 22. 15:02
 2/6 anonim ***** válasza:
73%
2009. okt. 22. 15:10
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Nekem is vannak ilyen érzelmi hullámaim, bár nekem ezek nem 2 hónap után jelentkeztek, hanem 1-2 év után. :) Egyébként úgy gondolom, hogy nincs ezzel semmi baj, amíg tettekké nem fajulnak.
2009. okt. 22. 16:38
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
el ne hagyd a baratod csak megbannad ez csak egy kis erzelmi volgy, ha ott hagyod kesobb megbanod.
2009. okt. 22. 17:20
 5/6 anonim ***** válasza:

álmodozni lehet akármiről

18-f

nekem is van barátnőm, de attól még miért ne fantizálhatnék szép lányokról?

2009. okt. 22. 17:30
 6/6 anonim ***** válasza:
Nekem is szokott ilyen lenni... meg a páromnak is... 2 éve vagyunk együtt... a múltkor már gondolkodott rajta hogy elhagy... csakhát annyira összenőtt az életünk és mindent együtt csinálunk és mindenünk közös... és én kiborultam... aztán azóta meg mintha mi se történt volna... azért remélem így marad ^^'
2009. okt. 22. 18:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!