Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most mi történik velem? Mitől van ez?
16 éves vagyok, és lassan 2 hónapja járok a barátommal.
Totálisan bele vagyok esve, mert ha nincs velem, akkor hiányzik és nagyon féltékeny vagyok, és örülök ha újra láthatom stb.
Ma viszont valahogy szöget ütött a gondolat a fejembe, hogy mégsem várom már annyira, hogy lássam.
De ugyanakkor, azt is tudom, hogy belehalnék ha vége lenne, és ha rágondolok a szakításra akkor görcsbe rándul a gyomrom, mert mégsem akarom elveszíteni.
De érzelmi hullámaim vannak és nem értem ezt az egészet. Miért van ez?:S
A másik fele a dolognak, hogy a suliba van egy srác, aki tetszik, vagyis jóképűnek találom, és amikor nincs velem a pasim akkor elgondolkozom, hogy milyen érzés lehet, amikor az a másik srác megcsókol stb.
A kérdés már csak az, hogy miért "tetszik" a sulis srác, ha a barátomat szeretem?
Totálisan kész vagyok most ettől, könyörgöm segítsetek...
Eszembe jutott még valami: A helyzet az, hogy nem is az a baj, hogy tetszik az a srác a suliból, mert az talán túlzás hanem az hogy ilyenekre gondolok...(csók) Miért van ez?
Mi ez a kettősség??:(
Csak azért érzem ezt, mert nincs velem a barátom és ennyire hiányozna, hogy ráérek "agyalni"?

álmodozni lehet akármiről
18-f
nekem is van barátnőm, de attól még miért ne fantizálhatnék szép lányokról?

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!