Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
24-25-26 éves egyedülálló pasik! Miért vagytok egyedül?
Egy hónap együtt járás után erkölcstelennek számít lefeküdni egy 25 éves pasival? Te jó ég, akkor én erkölcstelen vagyok... Nem mintha bánnám, szerintem 1 hónap alatt lehessen már idáig eljutni ennyi idősen... nem szüzességről, és első szexről beszélünk, mire kell várni? na mindegy, nyilván egyedül vagyok a véleményemmel...
Lány, 24
00:10
Rohadtul igazad van, 24-25 évesen, jusson már el odáig egy lány, hogy tudja mit akar, és ne filózzon rajta, hogy helyes-e lefeküdni egy hónap együtt lét után...
A lányok vagy eltűnnek, ha elhívom őket randira, vagy nem jön be a randi.
Általában foglalt, aki tetszene.
Buliban, társaságban csendes vagyok, nem várják meg az emberek, míg kifejtem a gondolataimat, így marginalizálódok.
Ja, és egy hónapig se várnék a szexre, akkor már gyanús lenne, hogy nincs akkora libidója, mint nekem. Pláne, ha az erotikusan túlfűtött udvarlásomat kéne állnia. :)
26F
Én 24 vagyok ennyit tudok. de hogy a nők miért csak a cukcsi emós bzikra buknak ezt nem fogom fel.
A másik meg aki a balhésakat és a verekedőseket meg iszákosakat szereti. Csak én nem kellek senkinek mert én ezek nélkül unalmas vagyok.
befogadnék a Szívembe egy egyedül álló 24 éves fiatal embert...
17/L
02:17!
Annyira igazad van...mintha csak én írtam volna!
Pont így vagyok én is.
Aki nem iszik az nem jó fej, mert nem rókázza le a cipőjét??!
Kedves 6:52-es, és mit kezdenél vele a szívedben 17 évesen?:) 7 év azért elég nagy korkülönbség eme időszakban, eltérő világlátás, eltérő igények...
Egy 24 éves fiatalember :P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!