Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mondtál már le (a "szabadságon" kívül) bármiről a párod miatt? Hogy végződött?
Mostani párom lemondott a cigiről miattam, mert én nem szívom és nem is fogom. Egy régebbi kapcsolatomban a fiú kicsit meghibbant, a nyakára akart tetolváltatni, de lebeszéltem...És szintén vele, míg nem voltunk együtt sok hülyeséget csinált (pl.hajtási nélkül vezetett és elkapták) de miattam megjavult. Vele már rég szakítottam, épp ezekért a dolgokért, és azóta visszatért "régi" életéhez...
19,l
Én 16éves voltam mikor mgismerkedtem a párommal!Ö 18.Én dolgoztam már közben szüleimmel laktam egy városba!Semmi gondom úgy mond nem volt!Haza nem kellett adnom a kis fizetésem meg elég volt szinte mindenre amire egy 16éves vágyott!Aztán jött Ö!Nem dolgozott mert tesója gyerekére vigyázott!Vagyis már itt lemondtam bizonyos dolgokról ami természetes egy kapcsolat elején!Pl:mozi,üditö koncert stb.Igazából nem is érdekelt mert egy parkban padon ücsörögve órák hosszat csókolozva elvoltunk és nem is nagyon vágytam arra hogy egy fiú ezreket tiz ezreket költösn rám!Aztán közben komolyabbra fordult a dolog,összeköltöztünk.Én még mindig dolgoztam mint ahogy 14éves korom óta!Ö meg hogy is mondja bele kényelmesedett és évekig nem dolgozott.Vagyis most már ott tartottunk hogy az alapvetö dolgokról is le kellett mondanom!Aztán anyagi okok miatt mi más miatt,nem tudtuk fizetni az albérletet.Le kellett költöznünk a szüleihez vidékre(!!!) egy komfort nélküli házba!!!Kis müanyag kádba fürödtünk hónapokig és annyira szégyelltem a házat hogy még a szüleimet,bátyámat se engedtem be a házba!De vele voltam,mellette aludtam el minden este és ez nekem a ilág minden kincsét megérte volna!Aztán hála isten megkomolyodott,most már évek óta állandó munkahelye van és most keres másodállást is hogy Én otthon tudjak maradni a két gyermekünkel még egy két évig amig mindkettö iskolás nem lesz!
És nem bánom hogy ennyi mindent fel kellett adnom érte,mert én biztam benne hogy megkomolyodik miattam,értünk,a családunkért.Ha késve is...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!