Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit kéne tennem?
Figyelt kérdés
A barátnőmről azthittem, hogy megakar csalni, de végülis elvileg nem tenné és én is ezt látom rajta. Ennek ellenére viccelődött facen más pasikkal, hogy hol és mikor. Szakítottam vele, de bánom is meg nem is. Bezony hiányzik mellőlem! :\ Jogosan szakítottam vagy próbáljak meg én lépni valamit ha ő nem keres?2013. júl. 24. 14:36
1/3 anonim válasza:
azthittem = azt hittem, megakar = meg akar.....stb.
Mit viccelődött más pasikkal? Hogy hol és mikor taliznak, vagy mi? Ebből nem lehet tudni, csinált-e valami rosszat.
Attól, hogy hiányzik mellőled a társad, még nem biztos, hogy ő az. Ilyenkor mindig sebezhető az ember, ha nincs elég támasza a szakításkor, és visszasírja a régi dolgokat. Megkeresheted őt, de szerintem nem véletlen volt a szakítás, biztos érezted, hogy nem illetek össze.
2/3 anonim válasza:
Hát, bízol benne? Mert az írásod alapján nem, így meg nincs sok értelme folytatni..
3/3 A kérdező kommentje:
Bízom is benne meg nem is... Féltékeny típus vagyok
2013. júl. 24. 16:41
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!