Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit kellene tennem?

Figyelt kérdés

Nemrég,egy buliban megismertem egy srácot,együtt is aludtunk,de szex nem volt,csak petting.Viszont én szeretnék többet a fiútól, randizást, hogy jobban megismerjem,mert eléggé tetszik nekem.Ezután facebookon meg is keresett,ismerősnek jelölt,de írni nem írt..Csak akkor nem értem,hogy egyeltalán minek keresett meg..Szerintetek?

A másik, ha én írok rá lányként, az megalázó? Nyomulásnak számít? Szánalmas leszek tőle?:S Én mindig is olyan voltam, hogy ezekre a dolgokra kínosan ügyeltem, vagyis sosem én írtam rá a fiúkra, sosem kerestem őket, mert úgy gondoltam ez az ő dolguk... de én most hajlamos lennék az elveimből feladni, mert nagyon vonz ez a srác.

Vagy szerintetek ha ő nem fog engem keresni, akkor hagyjam a fenébe, és semmi esetre se kezdeményezzek én?Vagy ha egyetlen egyszer ráírok, az még nem gázos, nem nyomulás?

21/N

2013. júl. 24. 14:08
 1/5 anonim ***** válasza:
1x te is keresheted, nem fog rádszakadni a plafon.
2013. júl. 24. 14:10
 2/5 anonim ***** válasza:
Szerintem nyugodtan írj rá. Nem számít zaklatásnak. Sok sikert hozzá 24/L
2013. júl. 24. 14:11
 3/5 anonim ***** válasza:
Végül is ő megtette a kezdő lépést,bejelölt.Szerintem nyugodtan írj rá.:)
2013. júl. 24. 14:11
 4/5 anonim ***** válasza:
Ha már egyszer ágyba bújtatok akkor miért is nem írhatná rá?Hiszen már ismered minden testrészét.Mondjuk fordítva jobb lett volna...
2013. júl. 24. 14:20
 5/5 anonim ***** válasza:

Én támogatom a nők egyenjogúságát!

Nem szánalmas, ha néha ti is léptek ám!

2013. júl. 27. 01:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!