Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy lány és egy fiu meddig barát?

nézd. lány vagyok, és az egyetlen, legjobb barátom egy fiú. régen tetszettem neki, ő is tetszett nekem, aztán ez most már kihűlt.
de ettől fügettlenül, én bármikor képes lennék lesmárolni őt, mivel nagyon helyes pasi és nagyon szeretem (nem szerelemből, csak szeretetből) plusz nagyon jól csókol. sőt, fantáziálok is róla, de NEM JÁRNÉK VELE mert már túlestünk egy fázison, ismer kívül-belül, és ő olyna kincs nekem, nem akarnom egy járással ezt kockára tenni.
és igenis van fiú-lány barátség, csak nagyon ritka!
az én példámból kiindulva, lehet h ez van köztetek is? ha nagyon jó barátod, hagyj fel ezzel az érzéssel, és legyél csak a barátja.
(am, meg ha már járni akarsz vele, akkor alapból nem vagytok barátok, sztem. )
és ne ostromold. azis lehet, h nem jössz be neki, még ha azt is mondja. kész. ez van

Valóban létezik fiú- lány barátság mindaddig, míg az egyik vagy a másik fél, át nem lépi ennek a határát.
Én is egy ilyen helyzetben vagyok jelenleg, van egy nagyon jó lány barátom, akivel sokat találkozunk, beszélgetünk, hülyülünk, és elvagyunk együtt jól, és már az egész környék, sőt, szülők is azt hiszik, hogy járunk, vagy hogy miért nem akarunk járni. Igazság szerint már mi is észrevettük, hogy talán megdőlni látszik a barátság, de nem tudjuk azt, hogy hogyan tovább.
Ha egy kapcsolatot létesítünk, és az esetleg tönkremegy, akkor biztosan szakad a barátság is, ha meg nem, akkor meg bírni kell a környezet által meghatározott nyomást.
Igazából nem volt még köztünk semmi komolyabb a puszin kívül, ezzel is tartva a baráti köteléket, de hogy ez a kötél meddig ér el, azt még mi sem tudjuk.
18/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!