Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Milyen az ideális (lány) barát? L/21
-Számomra ne legyen vonzó, és fordítva sem.
-Ne teljesen azonos hullámhosszon ketyegjünk, mert abból is csak szerelem lesz.
-Ne kelljen folyamatosan mellette lennem, illetve ne legyek rákényszerítve (pl suli, munkahely), mert ez előbb-utóbb szintén szerelemhez vezet.
17.24 abszurd nem értek veled egyet. Egy lány akkor is lány,ha nem szép. A szépség meg teljesen más minden számára. Meg ne k*rvát akarj tartani,hanem tényleg barátot.
Amúgy van fiú-lány barátság. Miért ne lehetne? Évek óta van barátnőm és egy percig nem gondoltam úgy barátnőimre,hogy bármi gyengéd vagy érzelmi szál fűzzön bármelyikőjükhöz. Szóval teljesen lehetséges fiú-lány barátság.
Amúgy amik a fontosak:
-tudjak bízni a másik félben.
-ne nézzen rám úgy,mint potenciális fiúra (ne legyen IQ-fighter,mert ugyebár az átlag lány azt hiszi,hogy csak a szépsége miatt lóg vele akárki...)
-egy értelmi szint
A többi meg teljesen már a sráctól függ. Mivel hűséges és szerelmes vagyok barátnőmbe/höz ezért sosem gondoltam tovább a barátságot.
Szerintem...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!