Számotokra mien az ideális barát?
Én a legjobb barátommal mindent meg tudok beszélni bárhol,bármikor. Mindent elmondhatok neki, szó szerint mindent, semmi titkunk sincs egymás előtt, bármikor számíthatok rá, ha ő bajba kerül akkor kiállok mellette és ez fordítva is igaz, amiben tudunk segítünk egymásnak, ha valami gondunk van a másikkal azt inkább megbeszéljük és túllépünk rajta. És még sorolhatnám.
17/F
Számomra az ideális barátnak szőrős a füle, szeret gömbölyödve aludni,utálja az embereket, négy lába van, és szeret ugatni. :) <3 Ez nem vicc.
No de az emberi barátaimmal elég bizalmas a viszonyom. De nem azért mert megbízok bennük (természetesen meg is bízok hiszen anélkül nem is foglalkoznék velük)hanem azért mert engem nem érdekel ki mit gondol. Nekem nincsenek olyasféle titkaim, mint pl elvált szülők, rossz emlékek, botlások stb. Mert egyszerűen nem érdekel mit gondolnak ha elmondom. Nincs ebben semmi ciki. Azt is mindig megmondom hogy mit gonodolok a másikról, de hogy mi jár a fejembe azt nem nagyon tudják, már csak azért sem mert bonyolult elmagyarázni. :D Szoktunk együtt menni sétálni, vásárolni, iskolába stb. Ha kell segítünk egymáson, sokat beszélgetünk de én nem szeretem ha túlságosan rám akaszkodnak.
Nekem is a kutyám a legjobb barátom ... nem baj ez, én se titkolom :D
Az "emberbarátaim" igazából nem is a barátaim...csak annak mondom őket...néhanapján elmegyünk együtt valahová, megbeszélni majdnem semmit se szoktunk, állandóan összeveszünk és még soha nem álltak ki mellettem, viszont én már nagyon is sokszor megtettem ezt...szóval.. nekem milyen az ideális barát?
- hallgassa meg amit mondok, cserébe én is meghallgatom
- ott segítek neki ahol tudok, ő ugyszintén
- ha kiállok mellette, viszonozza
- hűséges legyen
- legyenek közös témáink
hát nagyjából ezek...és itt akkor láthatjuk is hogy miért a kutyám a legjobb barátom :D :D ő meghallgat, megvéd, hűséges...kell ennél több?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!