Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy lány és egy fiu meddig barát?
Figyelt kérdés
szoval mi az amitől komolyabb lesz a kapcsolat szoval ti meddig mentek el egy barátal.?2009. okt. 22. 09:46
1/22 anonim 

válasza:

amíg smaci, dugás nincs. És az egyik nem érez többet mint barátság. Na eddig. Szerintem:)
2/22 A kérdező kommentje:
és ha a fiu többet érez. a lány meg csókolozni akar a fiuval de mikor mondja neki a fiu hogy legyen több mármint járjanak a lány nemet mond .ilyenkor mi van ?
2009. okt. 22. 09:51
3/22 anonim 

válasza:

az hogy a lány is többet érez, de nem akarja lekötni magát (fiatal még stb.), hanem csak flörtölgetni akar.
4/22 A kérdező kommentje:
16 éves.. a lány
2009. okt. 22. 09:53
5/22 anonim 

válasza:

akkor érthető... nem akarja lekötni magát, hanem pasizni akar, sok pasival, és nem arra figyelni, hogy ne csalja meg a párját stb. ez teljesen természetes...
6/22 A kérdező kommentje:
de nem is pasizik senki mással nincs csak velem.. nem jár nagyon diszkoba. szoval szinte csak velem vagy igy és. akkor nem értem mértnem akar többet.. amugy a lány osztálytársam
2009. okt. 22. 09:59
7/22 anonim 

válasza:

honnan tudod hogy nem jár el? honnan tudod hogy neten nem pasizik-e? nem vagy vele egész nap... mondtam miért nem akar többet, persze ez az én véleményem. nem akarja lekötni magát, ilyen egyszerű, szeret független lenni, szeret flörtölni szabadon, büntetlenül.
8/22 anonim 

válasza:

vagy csaj szimplán nem akar osztálytárssal járni, mert az sosem vezet jóra:D szakítás után főleg...
9/22 A kérdező kommentje:
és nincs valami ötletetek mit csináljak vagy mondjak neki hogy velem legyen ?
2009. okt. 22. 10:09
10/22 anonim 

válasza:

ha nem akar veled lenni akkor akármit mondhatsz, nem fog veled lenni... inkább csöndesen próbáld meghódítani. Udvarolj, azt csak tudod hogy kell...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!