Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Egy lány és egy fiu meddig barát?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy lány és egy fiu meddig barát?

Figyelt kérdés
szoval mi az amitől komolyabb lesz a kapcsolat szoval ti meddig mentek el egy barátal.?
2009. okt. 22. 09:46
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
100%
amíg smaci, dugás nincs. És az egyik nem érez többet mint barátság. Na eddig. Szerintem:)
2009. okt. 22. 09:49
 2/22 A kérdező kommentje:
és ha a fiu többet érez. a lány meg csókolozni akar a fiuval de mikor mondja neki a fiu hogy legyen több mármint járjanak a lány nemet mond .ilyenkor mi van ?
2009. okt. 22. 09:51
 3/22 anonim ***** válasza:
100%
az hogy a lány is többet érez, de nem akarja lekötni magát (fiatal még stb.), hanem csak flörtölgetni akar.
2009. okt. 22. 09:52
 4/22 A kérdező kommentje:
16 éves.. a lány
2009. okt. 22. 09:53
 5/22 anonim ***** válasza:
100%
akkor érthető... nem akarja lekötni magát, hanem pasizni akar, sok pasival, és nem arra figyelni, hogy ne csalja meg a párját stb. ez teljesen természetes...
2009. okt. 22. 09:54
 6/22 A kérdező kommentje:
de nem is pasizik senki mással nincs csak velem.. nem jár nagyon diszkoba. szoval szinte csak velem vagy igy és. akkor nem értem mértnem akar többet.. amugy a lány osztálytársam
2009. okt. 22. 09:59
 7/22 anonim ***** válasza:
100%
honnan tudod hogy nem jár el? honnan tudod hogy neten nem pasizik-e? nem vagy vele egész nap... mondtam miért nem akar többet, persze ez az én véleményem. nem akarja lekötni magát, ilyen egyszerű, szeret független lenni, szeret flörtölni szabadon, büntetlenül.
2009. okt. 22. 10:01
 8/22 anonim ***** válasza:
71%
vagy csaj szimplán nem akar osztálytárssal járni, mert az sosem vezet jóra:D szakítás után főleg...
2009. okt. 22. 10:02
 9/22 A kérdező kommentje:
és nincs valami ötletetek mit csináljak vagy mondjak neki hogy velem legyen ?
2009. okt. 22. 10:09
 10/22 anonim ***** válasza:
94%
ha nem akar veled lenni akkor akármit mondhatsz, nem fog veled lenni... inkább csöndesen próbáld meghódítani. Udvarolj, azt csak tudod hogy kell...
2009. okt. 22. 10:12
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!