Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szerintetek ez nagy korkülönbség?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek ez nagy korkülönbség?

Figyelt kérdés
13/L (2 hónap múlva 14 leszek) és 17/F (most töltötte a 17et)

2013. júl. 23. 18:27
 1/6 anonim ***** válasza:
3 év nem sok :)
2013. júl. 23. 18:27
 2/6 anonim ***** válasza:

Max azért sok, mert még csak 13 vagy :)

Pl Szexxel várni kellene még pár évet.

2013. júl. 23. 19:01
 3/6 A kérdező kommentje:
Nem arra használ:) Mondtam is neki még az elején,hogy szex nem lesz és mondta,hogy nem is arra használna:)
2013. júl. 23. 19:20
 4/6 anonim ***** válasza:
13 évesen én is azt gondoltam, hogy elég idős vagyok egy kapcsolathoz és az egész komoly lesz és évekig együtt leszünk, aztán kidobott másfél hét után. szerintem legyél óvatos, nem cseszegetni akarlak a korod miatt, csak mondom.
2013. júl. 23. 19:26
 5/6 anonim ***** válasza:

Én 13 voltam amikor össze jöttem az akkor 17 éves pasimmal.

4 évig voltunk együtt.

Igaz én 2 hónap után oda adtam magam neki, de én akartam vagy 100x megkérdezte hogy biztos vagyok-e benne, mert amikor össze jöttünk kikötöttem hogy márpedig én 18 éves koromig nem vagyok rá hajlandó.Soha meg sem említette addig a dolgot amíg én nem.

Persze nem tudom hogy alakult volna a sorsunk ha tnyleg várni akartam volna a 18ig. :)

2013. júl. 23. 19:38
 6/6 A kérdező kommentje:
Kíváncsi vagyok,hogy pár hét/hónap múlva fel fogja-e hozni. Nem tudom,hogy mi lesz később,de még nem lennék arra képes,hogy lefeküdjek vele:)
2013. júl. 23. 21:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!