Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon nagy a korkülönbség? Talán érzett irántam valamit?
Az utóbbi időben részt vettem egy táborban.. Kicsit unalmasnak találtam, és nem igazán tetszett, de egy fiú feldobta az egészet.. Úgy érzem, hogy nagyon megkedveltem.. És nem tudok kiigazodni rajta, mert olyan kétértelmű dolgokat művelt, hogy összezavarodtam.
Tehát! Ez a srác 21 éves nagyon nyugodt, rendes, normális, kedves, vicces és helyes.. Aranyos, jófej és tényleg nagyon nagyon bírom. :D Térjünk a lényegre. Én csak egy 14 éves lány vagyok, és semmi több. De nem vagyok visszahúzódó és lehet velem beszélgetni. Nagyon sokat beszéltünk, és nagyon aranyos volt. Volt olyan, amikor megfogta a kezem, átkarolt, a szemembe nézett és mosolygott, oda jött hozzám(miközben a többiek vele voltak) és ő egyedül oda jött ,és elkezdtünk beszélgetni és nézni a gyertyákat... Meg ilyen kis apróságok, és annyira ... Hú, hát. Tudom, hogy nem jöhet össze, tisztában vagyok vele... de tudni akarom, hogy talán valamit érzett-e irántam.. :) Valami... akármi! Igazából még sok minden van, de hosszú.. és én csak átélném! Újra.... és újra... :)
Aranyos kérdés.
biztos hogy érzett valamit, hiszen nem véltelnül kereste a társaságodat.
de mondjuk 4 év mulva keresd fel akkor már hétha megoldható lenne hogy együtt legyetek.
2-3 évet várj. Ismeretségi körben 17 éves lány jött össze 25 éves fiúval. Ennek több mint 20 éve, és azóta boldog család egy csomó gyerekkel...
:)
Sok boldogságot!
ma 00:10
Ismerem már egy 4-5 éve :)
ma 00:11
Köszönöm! :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!