Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak, hogy észrevegye?
Figyelt kérdés
Több mint fél éve vagyunk együtt a barátommal, tényleg majdnem tökéletes minden nagyon jól megvagyunk. De én úgy érzem, hogy nem vagyok neki elég jó, régebben dicsért, de persze akkor sem sokat, én meg elutasító voltam, mert nem szeretem, hogy ha dicsérnek, nem hiszem el, hogy igazuk lenni, de ez rég volt, most már annyira jól esne, hogy ha dicsérne és érezhetném,hogy igen is jó vagyok neki, de nem így érzem és ez annyira fáj. :( 16éves vagyok és nem úgy öltözködöm h kidobom a mellemet a tangám kint van v a hasam, hanem normálisan, persze nagyon nőiesen sem, mert nem merek nőiesebben öltözködni( az mindegy h mért nem, nem az alakom miatt azzal túl sok probléma szerintem nincs(jó persze nekem az sem tetszik 170cm vagyok és 56-57kg) de ez most mindegyis) és gondolom ez eléggé zavarhatja h én nem nagyon szoktam nőiesen öltözködni, de ha egyszerűen nem megy akkor mégis mit tehetnék? A másik meg h neki nem szokása féltékenynek lenni, ez is nagyon zavar, olyan érzésem van mintha azért nem lenne féltékeny mer úgy van vele h úgy sem kellenék senkinek v h másnak úgy sem jövök be nem kell féltékenykednie, persze bízik is bennem, de ettőlfüggetlenül nekem nagyon jól esne. Már annyira rossz és fáj ez az egész, félek holnap illetve ma elsírom magam előtte. Még is mit tehetnék? Úgy érzem így magam mintha szar csaj lennék. Ő 18/F2009. okt. 22. 00:56
1/6 A kérdező kommentje:
köszi :D
2009. okt. 22. 00:58
2/6 anonim 

válasza:

a válaszodból nem tudjuk megmondani hogy a külsőddel vagy az önbizalmaddal van baj. egy kép sokat segitene, mert igy semmi esély reális válaszra.
3/6 A kérdező kommentje:
Önbizalom... meg az is olyan rossz, hogy én őt régebben megcsaltam egy csókkal, és az a fiú akivel a csók történt egy suliba jár velünk, minden nap látja ő is meg én is , de ezek ellenére sem féltékeny. Jó én meg túl féltékeny vagyok, vagyis nem túl, de azért én féltékeny vagyok eléggé mivel van egy lány aki eléggé érdekesen néz a barátomra. És ez is bennem van, h tudom h a barátomat nem érdekli a lány vagyis remélem, de még is az van bennem h az a lány lehet jobban néz ki mint én és ki tudja inkább őt fogja választani.Tudom eléggé hülyén hangzanak ezek , de nem tudom h mit kéne tennem h ezek az érzések elmúljanak.
2009. okt. 22. 01:06
4/6 anonim 

válasza:

hát figyelj, nem akarlak megbántani, de lehet, hogy nemcsak az önbizalmaddal van gond, ha a barátod még arra se féltékeny, akivel már egyszer 'megcsaltad'
5/6 anonim 

válasza:

Ezek után szerintem öltözz fel szépen és gyűjtsd be az elismeréseket, aztán ha erre sem reagál akkor fatökű. Légy nő, lehet ízlésesen és csinosan is öltözködni, anélkül, hogy kipakolnál mindent. Hidd el, ha több férfi néz meg, majd jobban odafigyel.
6/6 anonim 

válasza:

hát itt kicsit a saját kapcsoaltomra ismertem... csak mi egy egy évvel idősebbek vagyunk, és azért néha szoktam bókolni..
nos. az h valaki mennyire féltékeny, sztem fgg attól h milyen ember. én világ életemben azt vallottam h aki meg akar csalni az meg is teszi, ha megtudom otthagyom. igaziból nincs kedvem azon rágóni (elég aggódós vagyok néha ígyis) hogy kivel mit csinál esetleg. ettől nem szeretem kevésbé... bár ha már arra srcára sem féltékeny akivel "megcsaltad" akk az tényleg fura... amugy ezt el lehet neki modnai, hogy nem érzed h szépnek találl és szeretnéd ha kifejezné, ha ugy gondolja. rem minden jóra fordul :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!