Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit szólnátok ahoz ha a párotok a nyaralás után azt mondaná hogy nagyon csalódott, mert nemkérted meg a kezét, és ő ebben a tudatban ment el veled, hogy szeretné ha ez megtörténne?
Nálunk is hasonló a helyzet ,csak mi 4 éve vagyunk együtt ,de a pénztelenség nagyúr:(
1 évet dolgoztunk kint Londonban de azt inkább beakrjuk fekteni,hogy legyen ház is ne csak lagzi:)
15 évesen, szilveszterkor kérte meg a párom a kezem:) KOMOLY SZÁNDÉKKAL. gyűrűt is kaptam, bár kicsit megkésve:') szeretem őt és vele akarom leélni az életem:3
ilyen is létezik:)
Elsősorban férjet akar magának és éppen azzal zsarol, hogy ha nem kéred meg a kezét gyorsan, akkor lelép.
Ha elmondtál neki mindent és nem ért meg, akkor nincs miért vele lenned.
Én is voltam hasonló helyzetben és házasodtam... majd váltam.
Én ezt nem értem, bocs. Hogy lehet egy ilyet kierőszakolni? Süt a csajról, hogy le se tojja a véleményed, csak magával foglalkozik. Én örültem volna ha valaki elvisz engem nyaralni. :DDD
Meg ezt se értettem soha:
"...és most úgynézki hogy már nemszeretene velem maradni ..."
Igen, mert ha szeretsz valakit, akkor csak úgy otthagyod, mert nem kérte meg a kezed?
Valaki írta feljebb, hogy a nődnek férj kell, nem Te! Hát sajnos igaza van! Nekem is ez a véleményem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!