Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit szólnátok ahoz ha a párotok a nyaralás után azt
mondaná hogy nagyon csalódott, mert nemkérted meg a
kezét, és ő ebben a tudatban ment el veled, hogy
szeretné ha ez megtörténne?
Figyelt kérdés
Nálam most ez a szituáció áll fent, lassan 1 éve együtt vagyunk barátnőmmel,ő sokszor álmodozik házasságról,gyerekekről,arról hogy velem éljen,hogy rám főzzön stb. Sajnos nekem ehez még nem adottak a dolgok(pl anyagiak,meg minden ami egy ilyenhez kellene),sőt most munkám sincs. Nekem kell az a biztonság a háttérben hogy ezt a lépést megtudjam tenni, nem szeretném elkapkodni, ő viszont úgyérzi hogy pörögnek az évei és minél előbb szeretne ezirányba mozdulni. Ha minden adott lenne(közös otthon,anyagi háttér) akkor én gondolkodás nélkül megkérném a kezét. Nyaralás végén pedig aztmondta hogy csalódott mert ő azthitte hogy megfogom kérni a kezét,hogy egy szintet feljebb lépjünk,és most úgynézki hogy már nemszeretene velem maradni és én most csak értetlenül nézek magam elé hogy mi is van ilyenkor?:( 26/F
ez a lány nem téged akar, hanem férjet ... mondhatta volna nyaralás előtt ...
2013. júl. 23. 17:34
3/19 anonim válasza:
Azt nem lehet megcsinálni, hogy megkéred a kezét, de az esküvőt majd csak akkor tartjátok, amikor meglesz a kellő anyagi biztonság, vagy ilyet nem szoktak? A szándék a lényeg, nem?
2013. júl. 23. 17:35
4/19 anonim válasza:
Egyetértek a második hozzászólóval.
2013. júl. 23. 17:36
5/19 anonim válasza:
nagyon szép amit leírtál nekünk! igazán őszinte! mond ezt el neki is! nagyon is érthető amit leírtál és amiért nem tetted meg ezt a kérést! szerintem ha ő is átgondolja rájön hogy nem kell annyira rohanni! és ha igazán szeret akkor elfogadja és vár egy kicsit vele!
2013. júl. 23. 17:36
6/19 A kérdező kommentje:
De ez az hogy én mindent elmondtam neki többször is és így sem megy. Néha tényleg úgy érzem hogy én csak egy "eszköz" vagyok,és ennyi erővel bárki lehetne az én helyemben,csak kérje meg a kezét:(
2013. júl. 23. 17:37
7/19 anonim válasza:
Sosem fogom megérteni! Szerintem a házasság nem egy SZINT... nem hiszek abban sem hogy "pörögnek az évek". A házasság, és jegyesség egy olyan dolog hogy papíron is egyek lesztek, és ennyi.
Az hogy ma történik meg,vagy 3 év múlva nem oszt nem szoroz. A szerelem és az érzések nem attól függenek, hogy most papírotok van róla, és (nem írtad ugyan de ezt is számold oda ha már anyagiak) csaptok egy millió körüli ALAP lagzit. Persze ha szűk családi kör, akkor kedvezőbb...
Minden esetre én 24 vagyok, párom 27, és mind a ketten azon vagyunk amit te leírtál! És ezt megbeszéltük hogy anyagiak miatt, és karrier miatt még nem! 30 körül tervezzük!
Nem vagy elkésve , amit leírtál szerintem mondd el a párodnak, ha megértő és szeret, akkor nem egy szaros gyűrűért lesz veled :)
24/F
2013. júl. 23. 17:37
8/19 Amélia:) válasza:
Szerintem elég gáz a csaj, láthatná kicsit reálisabban az életet.
2013. júl. 23. 17:38
9/19 A kérdező kommentje:
Úgy veszem ki a szavaiból, hogy nem tud éveket várni,mert mindig aztmondja hogy telik az ideje,és ő már szeretne feleség/anya lenni 22 évesen.
2013. júl. 23. 17:39
10/19 Amélia:) válasza:
és mire akar szülni ha munkád sincs???? ne haragudj, de nem normális :D:D:D
nem azzal van a baj, hogy nincs munkád, ne értsd félre:) hanem h nem adottak a feltételek...
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!