Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mennyi idő után rakjátok ki...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyi idő után rakjátok ki facebookra hogy kapcsolatban vagytok? Mi szól ellene és mi szól mellette? Nektek ki van téve?

Figyelt kérdés
Ti melyiket tartjátok helyesnek ? Ha ki van téve vagy ha nincs ?

2013. júl. 23. 17:16
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Kövezzetek meg, nekünk kint van :D
2013. júl. 23. 19:33
 12/13 anonim ***** válasza:
58%
Ki van téve, hogy kapcsolatban. Az is kint van, hogy kivel. Én azt nem értem, hogy aki nem rakja ki, az miért nem? Ok, ha annyira nem foglalkozik a facebookkal, hogy ki se tölti a személyes adatokat, az megértem, hogy ezt se fogja. De aki napi szinten használja, rendesen ki van töltve minden miért pont ezt nem írja oda? :D Úgy van beállítva egyébként, hogy az adataimat csak az ismerősök lássák, előttük meg minek titkolnám? Szerintem ha már kitöltök mindent rendesen, munkahely, stb. akkor ezt is. Ötletem sincs miért hagynám ki. 25/L
2013. júl. 24. 12:56
 13/13 anonim ***** válasza:
Azert gaz, mert nem a 10 kozelebbi baratod az ismerosod, hanem 200 mas ember is, akiknek felesleges tudni arrol, hogy ki kivel jar, plane arrol, hogy na most szakitottak, stb.
2013. júl. 24. 13:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!