Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Megcsaltad valaha a párod? Ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megcsaltad valaha a párod? Ha igen miért?

Figyelt kérdés
Nemleges válszokat ne fejtsétek ki.köszi
2009. okt. 21. 19:55
 1/7 anonim ***** válasza:
37%
Persze kell egy kis változatosság!
2009. okt. 21. 19:57
 2/7 anonim ***** válasza:
66%
Megcsaltam, mert alkoholista és agresszív lett.
2009. okt. 21. 19:58
 3/7 anonim ***** válasza:
40%

Soha.

1-2x volt olyan, hogy igen, nem volt szándékos.

Szóval pl jött szembe buliban egy részeg pasi és lesmárolt meg ilyenek..

2009. okt. 21. 20:01
 4/7 anonim ***** válasza:
73%
Igen, mert akkora fájdalmat okozott, hogy máshoz menekültem. Önző volt és féltékeny, kifordult önmagából. De én csak egyszer csókoltam meg mást, többre nem is lettem volna képes, hiszen szerettem.
2009. okt. 21. 20:36
 5/7 anonim ***** válasza:
Csókkal, egyszer, másnap el is mondtam neki, részeg voltam és vonzódtam ahhoz a fiúhoz és a barátomba meg nem voltam szerelmes, de teljesen ki készűltem a történtek után h mit tettem mind a hármunkkal. Soha többé ilyet.
2009. okt. 21. 22:21
 6/7 anonim ***** válasza:
Sosem csaltam meg, mert mindig is nyitott kapcsolatban éltünk. Akkor és azzal szexelünk, akivel csak szeretnénk. Néha még ki is tárgyaljuk a kalandokat.
2009. okt. 21. 23:56
 7/7 anonim ***** válasza:
1x és csak csók volt, de azt is 1000szer megbántam. Hála istennek kaptam még egy lehetőséget, amit nem akarok elszalasztani.
2009. okt. 22. 13:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!