Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megcsaltad valaha a párod? Ha igen miért?
Figyelt kérdés
Nemleges válszokat ne fejtsétek ki.köszi2009. okt. 21. 19:55
1/7 anonim válasza:
Persze kell egy kis változatosság!
2/7 anonim válasza:
Megcsaltam, mert alkoholista és agresszív lett.
3/7 anonim válasza:
Soha.
1-2x volt olyan, hogy igen, nem volt szándékos.
Szóval pl jött szembe buliban egy részeg pasi és lesmárolt meg ilyenek..
4/7 anonim válasza:
Igen, mert akkora fájdalmat okozott, hogy máshoz menekültem. Önző volt és féltékeny, kifordult önmagából. De én csak egyszer csókoltam meg mást, többre nem is lettem volna képes, hiszen szerettem.
5/7 anonim válasza:
Csókkal, egyszer, másnap el is mondtam neki, részeg voltam és vonzódtam ahhoz a fiúhoz és a barátomba meg nem voltam szerelmes, de teljesen ki készűltem a történtek után h mit tettem mind a hármunkkal. Soha többé ilyet.
6/7 anonim válasza:
Sosem csaltam meg, mert mindig is nyitott kapcsolatban éltünk. Akkor és azzal szexelünk, akivel csak szeretnénk. Néha még ki is tárgyaljuk a kalandokat.
7/7 anonim válasza:
1x és csak csók volt, de azt is 1000szer megbántam. Hála istennek kaptam még egy lehetőséget, amit nem akarok elszalasztani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!