Megcsaltad valaha a férjed/feleséged? Miért?
Figyelt kérdés
2009. aug. 16. 19:18
1/13 anonim válasza:
Nem de már megbántam.Nem érdemelte meg.Megtette ő.
2/13 anonim válasza:
Igen megcsaltam, mert akkor már nagyon régen romokban hevert a házasságunk és szükségem volt arra, hogy szeressen valaki. Nem bántam meg, azóta már el is váltunk.
3/13 anonim válasza:
Igen, bosszúból, mert miközben velem járt, egy másik csajt is szédített. Nem volt szép dolog, de egy koncert után egy sráccal megtettem. Persze utána szakítottunk, aminek nagyon örültem.
17/L
4/13 anonim válasza:
Jaj bocsi, előző vagyok, nem olvastam el pontosan, hogy a férjed/feleséged. Akkor lényegtelen:)
5/13 anonim válasza:
Igen,mert nem kaptam meg azt a szeretetet és figyelmet amire szükségem volt.Van,amit megbántam,de azt nem,hogy így találtam meg a nagy szerelmem,akinek két csodálatos évet köszönhetek.Talán egyszer még majd többet is...
6/13 A kérdező kommentje:
Nem baj, hogy csak jártatok! Az is kapcsolat.
De akkor ezek szerint mindannyiótoknak jobb lett az élete.
2009. aug. 16. 20:00
7/13 anonim válasza:
nem. és soha nem is fogom. 1. szeretem a párom.. 2. egyszerűen képtelen lennék ilyen undorító, lealacsonyító tettre. tisztelem a páromat és önmagamat is.. 3. hűséget fogadtam. méghozzá nemcsak poénból.. 24/L
8/13 anonim válasza:
Igen. már 2 éve nem láttam és megbolondultam. de akkor még nem voltunk házasok. elmondtam neki, megbocsátott. kisfiunk megszületése után rájöttem hogy, amikor még nem voltunk házasok, ö is megcsalt egy ismerössel... és ez jóval az én "megcsalásom" elött volt.
23/L
9/13 anonim válasza:
Mióta a férjem lett és a gyerekünk megszületett nem. Előtte jópárszor megtettem, nem is tudom, hogyan voltam rá képes. Mikor kimondtam az igen-t komolyan gondoltam, legalább is eddig a perci így érzem. Nem hiszem, hogy valaha meg tudnám tenni, nagyon ki kellenne ábrándulnom belőle. Nálunk a baba sok mindent megváltoztatott. 28L
10/13 anonim válasza:
Nem. Azért mentem hozzá mert szerettem és szeretem még 16 év után is. Tisztelem és becsülöm, mert ő is így viselkedik velem. Nincs okom arra, hogy más férfi oldalán keressem a szeretetet. Ha lenne rá okom, akkor előbb szabaddá tenném a férjemet és magamat és aztán keresnék új kapcsolatot. Nekem ez a második házasságom, mert engem már csaltak meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!