Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez a helyzet nagyon gáz? Mi van ha megcsal?
Van egy 21 éves fősulis barátom, akivel lassan 2 hónapja vagyunk együtt, én 16 vagyok.
Hetente 2x találkozunk, érezteti velem, hogy szeret, és én is szeretem
A bajom az, hogy mesélte nekem, hogy a héten lesz egy buli és elmennek a haverokkal, azt is mondta, hogy melyik nap, ezzel még nem is lenne gond, mert napközben talizunk és tudom, hogy fontosak neki a haverok is és engem külön tud választani tőlük...
A másik: mondta, hogy lesz gyakorlós bulija és még egy decemberi szalagavatós is.
És én mindig félek az ilyen buliktól, attól félek, hogy megcsal, hogy átráz, szóval mondjam csúnyán, hogy nem bízom benne? Pedig semmilyen jele nincs annak, h megcsalna, vagy bármi ilyesmi, de nagyon féltékeny típus vagyok...:( És szinte rettegek, h elveszítem!!! :'(
Nem tudom, hogy ez normális-e, hogy néha-néha elmegy ilyen bulikra és engem nem visz!!!:( Totál be vagyok pánikolva... Én azt mondom neki mindig, h jó bulizást, érezd jól magad, és hogy oda megy ahova akar, de ezt csak azért mondom, h ne én legyek a hisztis házisárkány, aki eltiltja a dolgoktól. Pedig igaziból ugy fáj ezeket kimondanom!!!:( Ez normális, hogy Ő "ilyen"...?
(Amugy utólag beszámol mindenről...)

Igen az normális, hogy ha "fősulis buli van" oda nem visz, legalábbis szerintem.
Bízz benne, ha érezteti, hogy szeret, akkor nincs mitől tartanod.
És ahogy az első hsz-ó írta, egy egészséges féltékenység kell, de ne hisztizz..
Ha szereted, és ő is szeret, akkor nincs baj :)

Hühh, egyáltalán nem biztos, hogy meg csal, nincs rá semmi jel, e gramm se!!
Csak kiváncsi voltam, h ti hogyan reagálnátok az ilyen "nem visz magával" szitukban...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!