Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Unnám a párom? Szakítás lesz...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Unnám a párom? Szakítás lesz ebből?

Figyelt kérdés

2 hónapja jöttünk ki külföldre dolgozni. Tudtam, h nem lesz egy álom meló, de jobb mint otthon a szegénység. A párom minden nap sírva jön haza, hogy ő abbahagyja, nem csinálja tovább. Ez már két hónapja tart, reméltem, hogy megszokja a fizikai munkát. Nem bírom ha valaki tutyimutyi! Mindig azzal jön, hogy neki túl kényelmes volt a gyerekkora ehhez. Sarkszéli kajáldákban nem eszik velem, csak puccos étteremben. Valahogy kilehet ölni ezt a hercegnő szindrómát? Engem nagyon idegesít. Sokat is veszekszünk ilyen dolgok miatt, már két hete nem is szexelünk, csak a feszültség van köztünk. Már nem is sietek haza a munkából, örülök ha külön vagyunk, mert a tökömnek sincs kedve hallgatni. Az én gyerekkoromat hántorgatja, hogy én megvagyok edződve, mert a részeg mostoha apám engem is meg anyumat is vert. Tudom, hogy erre gondol, de nem mondja ki. Ő gazdag családban nőtt fel én csoróban. Nagyon nagy ellentétek vagyunk. Tróger vs királylány! Tippek? :/

Bocsánat a hosszú irományért.

2013. júl. 22. 19:09
 1/5 anonim ***** válasza:
nagyon valószínű
2013. júl. 22. 19:11
 2/5 anonim ***** válasza:
Eléggé valószínű, ja.
2013. júl. 22. 19:16
 3/5 anonim ***** válasza:

Ha ilyen királynői sora volt, akkor a szülei miért nem segítenek nektek? Ha már ilyen gazdagok, legalább adnának kölcsönbe x összeget amíg jobb körülményeket nem teremtetek, aztán majd visszafizetitek.

Ha szeretitek egymást akkor mindenre van megoldás. De amúgy neked meg nem feltétlenül kell ennek engedned, ha éhes de nincs étteremre pénz, ne félj, meg fogja enni a kajáldában kapott kosztot is, nem fogja éheztetni magát. Persze ne úgy áll ehhez mint az új apja aki át akarja nevelni, érezze azért hogy a párja vagy és jót akarsz neki.

2013. júl. 22. 20:08
 4/5 anonim ***** válasza:

Ha nem muszáj,minek adja lejjebb.Én meg tudom őt érteni.Azt írtad szegénység...akkor ezek szerint ő csak kiment veled,hogy együtt legyetek,mert ő nem nőtt rossz sorban? A másik,hogy lelkileg nincs megedződve,ez van.

Ha nem szereted,ne kínozd tovább.Hadd menjen a saját útján.

2013. júl. 22. 21:36
 5/5 kolosszus22 ***** válasza:

Jaja, az lesz a vége. Jobban is tennéd ha szakítanál vele minél előbb. Marhára más életfelfogásotok van, jövőtök nincs együtt. Te egy viszonylag talpraesett ember vagy, aki nem hátrál meg a munkától, Barátnőd meg egy életképtelen, elkényeztetett, hülye p*csa.

26F

2013. júl. 22. 22:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!