Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van egy fiú az osztályban mindenki utálja de ennek meg van az oka és lehet h. tetszem neki?
Figyelt kérdés
szóval a fiú midenkit piszkál elkülönül stb összefoglalva und. de mostanában sokkal többet van velem egyfolytába ha beszélgetünk ránk nyomul és egyszer az egyik fiúval hülyültünk (nem volt ott)hogy lökdöstük egymát másnap "visszavágó" volt a terembe és akk. is meg akart cédeni mert szó sz. összeverekedtek!help2009. okt. 21. 18:08
1/15 anonim válasza:
Amugy egy csicska gyerek.((:
Kérdezd meg töle.
2/15 A kérdező kommentje:
váúú nem újdonság ez a válasz (már bocs de nem azért tettem fel a kérdést hogy olyan választ kapjak hogy kérdezd meg!)am. ha megk. akkoris azt mondanám neki hogy nekem nem tetszik és semmi esélye ő meg mindenkinek elmondná!!arról nem is beszélek h. mi lenne ha nemet mondana
2009. okt. 21. 18:18
3/15 A kérdező kommentje:
a kérdésnél nem cédeni hanem védeni boccs
2009. okt. 21. 18:20
4/15 anonim válasza:
1st vagyok.
Na, hátha mindenki utálja, és megvédett téged, akkor csak tetszhetsz neki:)
De neked bejön v nem?
Ha nem, akkor hagyd a francba:)
5/15 A kérdező kommentje:
nem nem jön be azóta utálom amióta le Britney-zett (hhülyeségből)de llvileg ez nála természetes hogy vki: M.Jackson Avril meg ijenek
2009. okt. 21. 18:26
7/15 anonim válasza:
Na akkor fölösleges a kérdés barátom.
Ha nem jön be akkor mi'francot foglalkoztat téged h tetszel-e neki.
9/15 A kérdező kommentje:
13 év
2009. okt. 21. 19:28
10/15 A kérdező kommentje:
de hülye vok ilyenek nem ijenek boccsikka mégecce
2009. okt. 21. 19:29
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!